HarpeersBazaar
HarpeersBazaar
TA ΚΟΡΥΦΑΙΑ TRENDS ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

6 νέα fashion items που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό φθινόπωρο


Όλα όσα θα μπουν στη λίστα με τα φθινοπωρινά «θέλω». 

Είναι ένα από τα πρώτα συναισθήματα που νιώθουμε αφού αποδεχτούμε το γεγονός ότι το καλοκαίρι -με ο,τι συνεπάγεται αυτό για την κάθε μια από εμάς- τελειώνει (ή, για μερικές περιπτώσεις, έχει ήδη τελειώσει). Και μάλλον για να είμαστε πιο ξεκάθαρες αποτελεί ένα από τα ισχυρά «καταπραϋντικά» για να το ξεπεράσουμε την post-summertime μελαγχολία. 

Και μετά από αυτή την εκτενή εισαγωγή με την υπερβάλλουσα νοσταλγική διάθεση, μπορώ να μπω στο θέμα: Μιλάμε για τα trends του φετινού Φθινοπώρου (Φθινόπωρο, ορίστε το ‘πα, μην πυροβολείτε), τα fashion items, τα συμπληρωματικά κομμάτια, τα αξεσουάρ κλειδιά που θα διαφοροποιήσουν το φετινό σας στιλ από το περσινό και τα οποία ήδη σκαρφαλώνουν στους πρόποδες του Instagram.  

Από το ροζ κουστούμι μέχρι τα αξεσουάρ που παραπέμπουν στο στιλ της Κάρι Μπράντσω, και με αρκετή 90's διάθεση, αυτά είναι τα 6 κορυφαία trends που θα στιγματίσουν τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017. 

Είναι αυτά που θα δείτε γράφονται στους τίτλους των άρθρων μόδας. Είναι τα παλτό, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας για τη νέα σεζόν και είναι όλα εδώ.  


1. Δικτυωτή μπλούζα 

 

 

Μετά τα καλσόν με το μεγάλο δίχτυ που φορέθηκαν μέσα από τα τζιν, η φετινή σεζόν καλωσορίζει τη δικτυωτή μπλούζα η οποία είναι ιδανική για layering, αλλά και για δημιουργικά mix&match.

 

2. Μπότες πάνω από το γόνατο σε έντονο χρώμα

 

 

Εμπνευσμένες από τη ναυαρχίδα του οίκου Βalenciaga για την φθινοπωρινοχειμερινή σεζόν, αυτές οι statement μπότες έρχονται να δώσουν ροκ χαρακτήρα σε κάθε σύνολο. 

3. Μεγάλες μπουτονιέρες 

 


Το είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Fendi και Dolce & Gabbana και, ναι, όντως, θυμίζει κάτι από Μεξικό και, ταυτόχρονα, από Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex & and the city.  Αυτή όμως η απλή (οκ, ναι, και ογκώδης) προσθήκη θα αναβαθμίσει αβίαστα και το πιο απλό μονόχρωμο μακρυμάνικο. 

 


4. Total pink κουστούμι

 

 


Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει ένα χρώμα που χαρακτηρίζει το φθινοπωρινό σκηνικό της μόδας αυτό είναι το  κόκκινο, ΑΛΛΑ. Η αξία του ροζ συνεχίζει σταθερά να ανεβαίνει στο χρηματιστήριο των trends μετά από το μεγάλο buzz που προκάλεσε το απαλό millenial pink. 

 

5. Η τσάντα μπανάνα 

 

 

 

 

 


Δε φταίμε εμείς. Στην Κένταλ Τζένερ και στη Τζίτζι Χαντίντ να τα πείτε που τις φόρεσαν και τις ξαναέβαλαν δυναμικά στο παιχνίδι. Ευτυχώς τα νέα σχέδια δεν θυμίζουν σε τίποτα τους άχαρους «προγόνους» τους. Είναι τόσο stylish που θα το φοράτε με περίσσεια αυτοπεποίθηση. 

 

6. Μποτάκια-κάλτσα 

 

 

 

 

 

 

Έκαναν δειλά την εμφανίση τους λίγο πριν το καλοκαίρι και από εδώ και πέρα θα γνωρίσουν μεγάλες δόξες. Ίσως εδώ να ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας σχετικά με το πως θα τα συνδυάσετε, αλλά οι fashion editors και τα it-girls της μόδας δε διστάζουν να τα φορέσουν τόσο με τζιν ή φούστα, όσο και sport chic κομμάτια που σπάνε το φράγμα της μόδας.