Αp Images
Αp Images
ΜΑΛΛΙΑ

Οι αποχρώσεις μαλλιών που θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν


Η αρχή του φθινοπώρου σηματοδοτεί κάθε χρόνο τις αλλαγές τόσο στην γκαρνταρόμπα μας, όσο και στην εμφάνισή μας.

Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί μια γυναίκα να αλλάξει επάνω της για να ανανεώσει το look της και να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και γοητευτική; Φυσικά τα μαλλιά. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει όμως ότι περιοριζόμαστε μόνο στα κουρέματα που σίγουρα μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά σχεδόν την εικόνα του προσώπου μας αλλά αναφερόμαστε και στα χρώματα εκείνα που αναμένεται να παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο και να επαναφέρουν τη λάμψη, τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα στην τρίχα.

Για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2017-2018 οι κορυφαίοι hairstylists του εξωτερικού υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν δεν είναι εντελώς καινούριες, αλλά μάλλον τις έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, με τη μόνη διαφορά ότι έχουν αναβαθμιστεί και βελτιωθεί.

Από το update στην κλασική εκδοχή μπαλεγιάζ στις πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις των metallics, ετοιμαστείτε να κρατήσετε σημειώσεις και να διαλέξετε το trend που θα γίνει ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεων σας.

  • Glossy Black

Το μαύρο επανέρχεται δυναμικά κάθε φθινόπωρο και χειμώνα. Τολμήστε να βάψετε τα μαλλιά σας μαύρα ακόμα κι αν το φυσικό σας χρώμα δεν έχει καμία σχέση, μιας και πρόκειται για μια απόχρωση τόσο ελκυστική, πολλές φορές περισσότερο από ότι το εκτυφλωτικό ξανθό. Αυτό που θα πρέπει να θυμόσαστε για να πετύχετε το ιδανικότερο αποτέλεσμα είναι ότι θα πρέπει να φροντίζετε ώστε το μαύρο χρώμα να παραμένει πάντοτε λαμπερό. Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε και να προσθέστε ελαφριές καστανές ανταύγειες για να φωτίσετε τα μαλλιά σε κάποια σημεία, ειδικά αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα.

apimages
apimages
  • Golden Bronde

Το bronde όπως ήδη θα γνωρίζετε είναι ο συνδυασμός του brown (καστανό) και του blonde (ξανθό) που δημιουργεί την αντίθεση που επιθυμείτε εσείς οι ίδιες ανάλογα με τον τόνο τις επιδερμίδας σας. Πρόκειται για μια απόχρωση με girly και παράλληλα σέξι σικ ύφος που έχει αγαπηθεί πολύ από διάσημες και όχι μόνο γυναίκες, γιατί δείχνει τέλεια ακόμα και όταν τα μαλλιά είναι ατημέλητα. Η τεχνική του bronde αυτή τη σεζόν που μας έρχεται αποκτά περισσότερο χρυσή απόχρωση όπως ακριβώς τα μαλλιά της Jasmine Sanders.

 

 

  • Warm Copper

Φανταστείτε το ως ένα «πάντρεμα» του dusty rose χρυσού χρώματος με ένα βαθύ καστανοκόκκινο. Το warm copper hair color της σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2017-2018 είναι θερμό, λαμπερό και έχει την ενέργεια ενός metallic χρώματος. Ταιριάζει απόλυτα σε πολύ κοντά κουρεμένα μαλλιά, όπως αυτά της Amandla Stenberg.

 

 

  • High-Contrast στις ρίζες

Οσες από εσάς βάφετε τα μαλλιά σας σε μια απόχρωση που διαφέρει από το φυσικό τους χρώμα, τότε θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο ενοχλητικό είναι να βγαίνει η ρίζα κάθε μήνα και να πρέπει να ξοδέψετε και πάλι χρήματα στο κομμωτήριο για να επαναφέρετε την ομοιομορφία. Ξεχάστε το! Οι κορυφαίοι hairstylists τάσσονται υπέρ αυτής της διαφοράς ανάμεσα στη ρίζα και στις άκρες για τη σεζόν που θα υποδεχτούμε σε λίγες ημέρες. Το φυσικό αλλά ταυτόχρονα σέξι αποτέλεσμα έχουμε δει σε σταρ όπως η Κάρλι Κλος.

 

 

  • Cinnamon Chocolate

Αν θέλετε να δώσετε μια νέα διάσταση στα σκουρόχρωμα μαλλιά σας και να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει ακόμα πιο γλυκό, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη απόχρωση για σας. Το καστανοκόκκινο έχει επίσης την ιδιότητα να αναδεικνύει τους πράσινους τόνους στα μάτια.

 

 

  • Platinum

Το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν αναδείχθηκε σε hair queen τους τελευταίους μήνες και αυτό όχι μόνο γιατί αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της ή να μας παρουσιαστεί με pixie cut αλλά και γιατί επέλεξε να τα βάψει στην πιο φωτεινή και eye-catching απόχρωση ever, το platinum ή αλλιώς πλατινέ. Η τάση αυτή φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να απασχολεί τους κομμωτές αλλά και τις γυναίκες τη νέα σεζόν, μιας και όσο πιο ψυχρός ο καιρός, τόσο πιο cool και το συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά.