ΑP Images
ΑP Images
25|08|2017 14:00
SHARE
ΝΕΟ MAKE-UP TREND

Αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ και είναι ιδανική για το φθινόπωρο


Τα trends στο make-up εμπλουτίζονται με νέες παλέτες, «ζεστά» χρώματα και σχήματα που φέρνουν μια καινούρια ισορροπία. 

Κάθε γυναίκα έχει ένα είδος μακιγιάζ που ξέρει ότι της πηγαίνει, εμπιστεύεται και εφαρμόζει πιστά κάθε πρωί πριν φύγει από το σπίτι. 

Όσο ωραίο, όμως, να γνωρίζετε ποια χρώματα και υφές αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, άλλο τόσο είναι να πειραματίζεστε με νέα trends αφού μόνο έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τη δυναμική που μπορεί να έχει το προσωπό σας.

Ας μη ξεχνάμε πως μακιγιάζ δε σημαίνει μόνο καλωπισμός. Μπορεί, άνετα, να αποτελέσει μια δεξαμένη στην οποία μπορείς να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου.   

Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στον κόσμο του μακιγιάζ πριν ακόμα γίνει mainstream. Και, φέτος, το φθινόπωρο, το νο1 χρώμα που θα επικρατήσει σε μάτια και ζυγωματικα θα έιναι οι αποχρώσεις που κινούνται στο φάσμα του πορτοκαλί, ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φθινοπωρινή φύση. 

Η Χάλει Μπόλντγουιν με τερακότα λουκ.  

 

 

Και η φωτογραφία που ανέβασε ο προσωπικός της μακιγιέρ. 

 

 

Το καλό με αυτές τις ζεστές αποχρώσεις είναι ότι κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας. 

Από την Έμιλυ Ρατακόφσκι μέχρι την Ολίβια Κούλπο, τα it girls της μόδας έχουν «αγκαλιάσει» τις ήπιες, αλλά και πιο έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις και οι αποδείξεις βρίσκονται στα social media τους. 

Σου δείχνουμε πως το φόρεσαν τα κορίτσια που είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις τάσεις, αλλά και πως το εφάρμοσαν οι πιο πετυχημένοι make-up artists σε αυτές, για να πάρεις ιδέες για τα επόμενα σου λουκ.

Η Έμιλυ Ρατακόφσκι 

 

 

 

Η Τζίτζι Χαντίντ

 

 

 

Ο make-up artist Hung Vanngo αναλαμβάνει το μακιγιάζ πολλών διάσημων γυναικών του Χόλιγουντ και δε διστάζει να εφαρμόσει αυτή την τάση στις διάσημες πελάτισσες του, όπως,  

Το μοντέλο της Victoria's Secret, Στέλα Μάξγουελ 

 

 

Την Ολίβια Γουάιλντ

 

Την Μιράντα Κερ

 

Τη Τζένιφερ Λόπεζ

 

 

Τη Σελένα Γκόμεζ

 

Αλλά και την Έμιλυ Ραρακόφσκι 

 

 

Ο make-up artist, Patrick Ta, βάφει τα μοντέλα του στο χρώμα της τερακότα.