Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
31|08|2017 19:50
SHARE
ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΛΕΙΔΙ

Το κομμάτι-κλειδί που θα φοριέται όλο το φθινόπωρο και αναμένεται να γίνει sold out


Φθινόπωρο προ των πυλών. H γκαρνταρόμπα μας μοιάζει σαν ένα «εργαστήρι» που θα δημιουργήσει εμφανίσεις που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά μας που αποκτά άλλους ρυθμούς.

Τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας μας θέλουμε να έχουν ευελιξία, να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση της ημέρας

Τα φθινοπωρινά κομμάτια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas έχουν χρώμα και prints, μια ρομαντική και vintage αισθητική.

Ενα τοπ που ξεχωρίζει για το στιλ του έχει γίνει ήδη μέρος των εμφανίσεων των fashionistas και οι πωλήσεις του αυξάνονται συνεχώς. Το lace cutwork sweatshirt του brand Topshop έχει ξετρελάνει τα It Girls και έχει γίνει περιζήτητο. Το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει «πρόταση» για το φετινό φθινόπωρο και μπορεί να συνδυαστεί είτε με τζιν παντελόνι είτε με παντελόνα, είτε με φούστα.  Τείνει να γίνει τόσο δημοφιλές, όσο το παλτό των Zara που έγινε ανάρπαστο την περσινή σεζόν.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα σε ένα after-work ποτό! Ενα ιδανικό κομμάτι για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και τα κορίτσια της μόδας το θεωρούν υπέροχη casual chic επιλογή. Τα ογκώδη μανίκια του και ιδιαίτερη στιλιστική αίσθηση που το διαπερνά, το κάνει να μην περνά απαρατήρητο. Οπως δείχνουν οι πωλήσεις του που συνεχώς σκαρφαλώνουν, θα δημιουργηθεί σύντομα λίστα αναμονής.