Shutterstock
Shutterstock
01|09|2017 10:20
SHARE
BOMBER JACKET

To ιδανικό jacket για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα


Η πρώτη ημέρα του φθινοπώρου μοιάζει με την πρώτη ημέρα μια καινούριας χρονιάς. Νέα ξεκινήματα, ανάγκη για δημιουργικότητα και θετική διάθεση. Το δροσερό φθινοπωρινό αεράκι αρχίζει να γίνεται κομμάτι μιας καθημερινότητας που αλλάζει ρυθμούς.

Γίνεται πιο γρήγορη και πιο απαιτητική. Η εμφάνισή μας, παίζει κι εκείνη το δικό της καθοριστικό ρόλο στο ξεκίνημα της ημέρας. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι μας περιμένουν κομμάτια που μας φτιάχνουν την διάθεση και θα μπορούν να μας συντροφεύουν από την αρχή ως το τέλος της ημέρας. Ενα από αυτά τα κομμάτια που βλέπουμε συνεχώς στις street style εμφανίσεις του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια είναι τα bomber jackets με κέντημα (συνήθως floral).

Από σατέν, βελούδο, δέρμα ή κεντημένο,το bomber jacket συνεχίζει να μας κεντρίζει το στιλιστικό ενδιαφέρον. Μπορείτε να  το συνδυάσετε με pencil φούστες δημιουργώντας ένα σύγχρονο office look. Για τις casual πρωινές ή απογευματινές εμφανίσεις, μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζιν σας και τα sneakers σας ή ακόμα και με την φόρμα σας ή το κολάν σας.

Τα bomber jackets αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για τις φθινοπωρινές όσο και τις χειμερινές ημέρες που έρχονται, ξεφεύγοντας από τις καθιερωμένες επιλογές: τα leather jackets, τα denim jackets και τα trench coats.

Eνα bomber jacket μπορεί να σας κρατήσει ακόμα πιο ζεστές και βέβαια να χαρίσει πόντους νεανικού στιλ.

Τα bomber jackets με κεντήματα και prints του οίκου Gucci αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή των fashionistas και τα βλέπουμε συνεχώς στις street style εμφανίσεις τους.

Βάλτε χρώμα στην φθινοπωρινή καθημερινότητα με τα σωστά statement κομμάτια.