Τα Zara δημιούργησαν συλλογή για γυναίκες 40+ και είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα! | 0 bovary.gr
Τα Zara δημιούργησαν συλλογή για γυναίκες 40+ και είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα! | 0 bovary.gr
ZARA

Τα Zara δημιούργησαν συλλογή για γυναίκες 40+ και είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα!


Ο κολοσσός της γρήγορης μόδας, Zara, υποδέχεται το φθινόπωρο με μια συλλογή που είναι αφιερωμένη στη διαχρονική γυναικεία γοητεία και ομορφιά.

Κάνοντας ένα ακόμα σπουδαίο βήμα, το δημοφιλές brand της μόδας Zara, αποδεικνύει ότι δημιουργεί και κυκλοφορεί στην αγορά συλλογές που σκοπό έχουν όχι μόνο να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας, αλλά και να μας κάνουν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και την εμφάνιση μας, έτσι όπως ακριβώς είναι, σε κάθε ηλικία.

Η νέα συλλογή του brand φέρει τον τίτλο «Timeless» και σε αυτήν πρωταγωνιστούν γυναίκες -μοντέλα άνω των 40 ετών, όλες τους classy, κομψές κι εντυπωσιακές χάρη στο ageless στιλ τους, το οποίο μάλιστα βασίζεται σε απλές δημιουργίες και στιλιστικές επιλογές.

Η Malgosia Bela (40), η Kristina de Coninck (53)και η Yasmine Warsame (41) ποζάρουν με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο μπροστά στο φωτογραφικό φακό, για λογαριασμό της παραπάνω συλλογής. Δείχνουν αυτό που ακριβώς είναι φορώντας κομμάτια-κλειδιά της σεζόν Fall and Winter 2017, όπως '80s metallics, oversized blazers, long coats, κασμιρένια πουλόβερ, faux leather shirt dress, αξεσουάρ και γούνινες λεπτομέρειες.

zara.com
zara.com

Στη νέα συλλογή του brand με τίτλο «Timeless» για τη σεζόν Fall and Winter 2017 μπορείτε να βρείτε κομμάτια με διαχρονικά χρώματα, αλλά και καθαρές γραμμές, που θα μπορούσαν να φορεθούν από οποιαδήποτε γυναίκα, ανεξάρτητα από το στιλ και την ηλικία της.

Οι τρεις αυτές γυναίκες που συμμετέχουν στην νέα καμπάνια των Zara για τη συλλογή «Timeless» μοιράζονται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του brand τις σκέψεις τους για το στιλ τους, την ηλικία τους αλλά και τη σημασία του να μεγαλώνουν.

Η Malgosia Bella λέει χαρακτηριστικά, ότι προτιμά τον εαυτό της πολύ περισσότερο τώρα, παρά δέκα ή είκοσι χρόνια πριν. Ισως μοιάζει παράδοξο, όμως τελικά αυτό που ξεχωρίζει το timeless στυλ είναι η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

Το statement; Οι συλλογές του ισπανικού brand είναι για όλους!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της συλλογής «Timeless».

zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com
zara.com