Το νέο μακιγιάζ του Dolce & Gabbana είναι μια φθινοπωρινή πανδαισία χρωμάτων | 0 bovary.gr
Το νέο μακιγιάζ του Dolce & Gabbana είναι μια φθινοπωρινή πανδαισία χρωμάτων | 0 bovary.gr
02|09|2017 21:18
SHARE
DOLCE & GABBANA

Το νέο μακιγιάζ του Dolce & Gabbana είναι μια φθινοπωρινή πανδαισία χρωμάτων


Η νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana Fall In Bloom μας προσκαλεί να ερωτευτούμε τα φρέσκα χρώματα και να ζήσουμε την εμπειρία μιας νέας παλέτας που έχει σχεδιαστεί για την απόλαυση των αισθήσεων.

Κομψά παστέλ, ζωντανά burgundy και πλούσιες αποχρώσεις ορτανσίας παρατείνουν την παραμονή μας στη φευγαλέα ομορφιά της στιγμής.

Οι ήχοι του φθινοπώρου γεμίζουν τον αέρα. 

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
H διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Sonia Ber Ammar, μας ταξιδεύει στην καρδιά του Bari, περιτριγυρισμένη από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια βαθιά Ιταλική εμπειρία. Η Sonia Ben Ammar, ντυμένη με ρούχα της συλλογής Ortensia Fall Winter 2017-2018, τριγυρνάει στις τοπικές αγορές και αγοράζει φρέσκα προϊόντα, κάνοντας ένα διάλειμμα και απολαμβάνοντας την ομορφιά της περιβάλλουσας ατμόσφαιρας. 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Λαμπερές ουδέτερες, κομψές παστέλ και σκούρες αποχρώσεις. Έντονα χείλη με τα ματ κραγιόν Dolce Carezza, Dolce Notte, και Dolce Inferno.

Το ίδιο φάσμα από έντονα και τολμηρά χρώματα δημιουργεί μια αίσθηση γιορτής για τα μάτια με την παλέτα The Eyeshadow Quad της συλλογής Fall In Bloom και το Mascara για βλεφαρίδες με όγκο.

Τα νύχια γίνονται απολαυστικά μέσα από τέσσερις λαμπερές αποχρώσεις του Nail Lacquer: Pure Nude, Light Bloom, Lilac, and Inferno. 

CREAMY ILLUMINATOR IN ROSA DEL MATTINO
Το μυστικό συστατικό αυτής της συλλογής για ένα λαμπερό look. Έντονη λάμψη με ένα ελαφρύ άγγιγμα. Λαμπερό, φωτεινό, φτιαγμένο για να δημιουργεί διαφορετικά επίπεδα λάμψης. Το αποτέλεσμα: η επιδερμίδα δείχνει λαμπερή από το εσωτερικό της. 

CREAMY ILLUMINATOR IN ROSA DEL MATTINO
CREAMY ILLUMINATOR IN ROSA DEL MATTINO

THE BEAUTY LOOK
Η Sonia Ben Ammar φτάνει στην αγορά φορώντας το Creamy Illuminator στο χρώμα Rosa Del Mattino 60 στα μάγουλα. Tα χείλη τονίζονται με το κραγιόν Dolce Matte Lipstick in Dolce Carezza 122, ενώ τα μάτια της φωτίζονται με την απόλυτη λάμψη της νέας συλλογής, με την The Eyeshadow Quad και τη μάσκαρα για βλεφαρίδες με όγκο. Το Βeauty look ολοκληρώνεται με το The Nail Lacquer Inferno 350 στα νύχια.