Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
05|09|2017 14:14
SHARE
ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Αυτό είναι το απόλυτα θηλυκό πουλόβερ που τονίζει τα πιο δυνατά σου σημεία


Το πουλόβερ του φετινού φθινοπώρου δεν φτιάχτηκε μόνο για να σε ζεσταίνει, αλλά για να σε κάνει να δείχνεις σικ και θηλυκή κάθε σου εμφάνιση. 

Με το φθινόπωρο να πλησιάζει, φυσάει αέρας ανανέωσης τόσο στη διάθεση, όσο και στη γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι και πως με τις φθινοπωρινές συλλογές να βρίσκονται ήδη στις κρεμάστρες των μπουτίκ δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις αδιάφορα τα νέα trends. 

Κι ενώ λέμε «ναι» στα διαχρονικά stylιsh κομμάτια-κλειδιά του φθινοπώρου όπως π.χ. τα λεπτά πουλόβερ ζιβάγκο, υπάρχει ένα νέο σχέδιο που αξίζει την προσοχή σας.  

Πρόκειται για ένα πλεκτό. Όταν ακούτε «πλεκτό» ο τελευταίος συνειρμός που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό είναι ο όρος «σέξι».

Από φέτος, αυτό αλλάζει και ένα φθινοπωρινό κομμάτι με αμιγώς πρακτικό χαρακτήρα (να μας προστατεύει από το κρύο δηλαδή) αποκτά νέα διάσταση.  

Τα καινούρια πλεκτά είναι σχεδιασμένα με κοψίματα σε στρατηγικά σημεία όπως στους ώμους, στο ντεκολτέ, στην κοιλιά, στους αγκώνες.

Αυτό το σχέδιο αναβαθμίζει το απλό, συντηρητικό πλεκτό και φέρνοντας στο προσκήνιο μια πιο σέξι εκδοχή που αφήνει ακάλυπτο ένα μόνο σημείο του κορμού (τόσο, όσο δηλαδή), γίνεται ιδανικό για τις ημέρες που ξεκινάτε για τη δουλειά και μετά καταλήγετε για ποτό. 

 

Πώς να το φορέσετε; Ιδανικά με την αγαπημένη σας midi, πένσιλ φούστα ή με ένα τζιν σε φαρδιά γραμμή. Συνδυάζεται άψογα με μυτερές γόβες για σούπερ σικ και stylish αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε μειρικά για να πάρετε ιδέες για την επόμενη φορά που θα βγείτε στα μαγαζιά. 


Jason Wu 


Antonio Berardi


Zoe Jordan