Getty Images
Getty Images
08|09|2017 20:03
SHARE
ZHNA ΑΜΠΑΡΙΩΤΗ

Η Ζήνα Αμπαριώτη μας αποκαλύπτει τα 5 trends που φορούν τώρα οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη


Οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο έντονοι. Η αναζήτηση για ένα day to night look, γίνεται πλέον αναγκαία.

Η Νέα Υόρκη, προετοιμασμένη γι' αυτή την αλλαγή, και ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις, μας δίνει τις καλύτερες ιδέες και λύσεις. H Zήνα Αμπαριώτη, μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην μητρόπολη της αμερικανικής μόδας.

Μία από τις τσάντες που βλέπουμε συχνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το Φθινόπωρο, είναι η Bucket Bag. Οι Νεοϋορκέζες, δεν θέλουν μόνο το συγκεκριμένο είδος, αλλά δείχνουν έντονα την προτίμησή τους και σε συγκεκριμένο brand. Οι τσάντες της Mansur Gabriel, είναι η πρώτη επιλογή τους και κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη, χρώματα και συνδυασμούς για κάθε γούστο. Μεγαλύτερη προτίμηση βλέπουμε στο μαύρο ή καφέ δέρμα. Είναι εύκολες για πρωινή καθημερινή χρήση, ενώ το κομψό τους design και το λεπτό τους δερμάτινο λουρί, κάνουν την τσάντα ιδανική για μια κομψή βραδινή έξοδο.

Τα Statement hats είναι η no1 επιλογή των it girls Της Νέας Υόρκης. Καπέλα όπως ο μπερές και το fisherman cap, εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε street style φωτογραφίες. Fashion icons όπως η Μπέλα Χαντίντ και η Κάιλι Τζένερ συνδυάζουν άψογα ένα καπέλο σε πολλές από τις εμφανίσεις τους. Ο μπερές κρατάει το παραδοσιακό του σχήμα αλλά παίρνει κι έναν άλλο χαρακτήρα, αφού το γνωστό μάλλινο ύφασμα δίνει τη θέση του στο δέρμα και τις δερμάτινες λεπτομέρειες, Η αλλαγή αυτή χαρίζει στο κλασσικό, κομψό look, μια πιο μοντέρνα αίσθηση και κάνει το καπέλο must για την ημέρα και το βράδυ.

Η απλότητα στο ντύσιμο είναι το παν. Το κατάλληλο όμως αξεσουάρ μπορεί να τονίσει όσο πρέπει το ντύσιμο μιας γυναίκας. Τα golden hoops είναι και πάλι στη μόδα. Το trend των 90s εμφανίζεται ξανά σε χρυσό ή ροζ χρυσό, για μια πιο οικονομική λύση. Πολλές γυναίκες δεν διστάζουν να φορέσουν 2 ή και 3 κρίκους μαζί σε διαφορετικά μεγέθη. Τα golden hoops δίνουν στο απλό πρωινό ντύσιμο μια μοναδική κομψότητα, καθιστώντας το κατάλληλο και για μια απρόσμενη βραδινή έξοδο.

Glove fitted είναι τα παπούτσια που θα φορεθούν πολύ φέτος το Φθινόπωρο και τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη. Βολικά αλλά και πολύ κομψά, το ελαφρώς ψηλό τακούνι τους τα κάνει άνετα και κατάλληλα για όλη την ημέρα. Η μεγάλη έκπληξη του φετινού χειμώνα, είναι το άσπρο χρώμα, που αν και καλοκαιρινό θα φορεθεί χωρίς δισταγμό, για να δώσει στο ντύσιμο ένα sporty look.

Το Leopard print κάνει δυναμικό come back. Kυρίως στις τσάντες και τα αξεσουάρ. Το φουλάρι είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος να βάλεις αυτό το trend ξανά στο ντύσιμό σου. Το leopard print φουλάρι, σε συνδυασμό με μια άσπρη μπλούζα κι ένα τζιν παντελόνι, προσθέτει μια μοντέρνα αλλά και ρετρό αίσθηση στο look χωρίς να το κάνει υπερβολικό.