Basic Collection -Με τη νέα συλλογή Tezenis ταξιδεύεις στους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη | 0 bovary.gr
Basic Collection -Με τη νέα συλλογή Tezenis ταξιδεύεις στους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη | 0 bovary.gr
11|09|2017 16:31
SHARE
TEZENIS

Basic Collection -Με τη νέα συλλογή Tezenis ταξιδεύεις στους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη


Κάθε σεζόν το brand Tezenis μας εκπλήσσει με τις νέες, κομψές και άκρως θηλυκές του συλλογές, που στόχο έχουν όχι μόνο να ικανοποιήσουν την ανάγκη μας για ανανέωση, αλλά να μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο το σώμα μας.

Για το φθινόπωρο, το brand μας δίνει την ευκαιρία για κάτι ακόμα πιο «μαγικό», για ένα ταξίδι στους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη!

Η νέα Tezenis Basic collection αποτελεί τον πιο trendy χάρτη θηλυκότητας όπου συναντιούνται η κομψότητα και το στυλ. Το Παρίσι, το Λονδίνο, η Μαδρίτη, η Νέα Υόρκη, η Λισαβόνα, το Μιλάνο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης μιας και αντιπροσωπεύουν την κοσμοπολίτικη αίσθηση του brand Tezenis και φιγουράρουν επάνω μας, μιας και τα σουτιέν της Basic collection έχουν στην ουσία το όνομα των πιο διάσημων πόλεων.

Φορώντας τα μοντέλα σουτιέν της νέας συλλογής μπορείς να ταξιδέψεις σε όλον κόσμο σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, όσο δηλαδή χρειάζεσαι για μία γρήγορη ματιά στον καθρέφτη για να αποφασίσεις το bra look σου.

Καμπύλες και Rome bra, ένα σουτιέν που συμβολίζει τη θηλυκότητα μέσα από ένα μαύρο ή λευκό super push-up bra που εμπνεύστηκε από το push-up Los Angeles ενώ στην Αθήνα είναι αφιερωμένο το σουτιέν Athens push up.

Tο στράπλες μοντέλο είναι αφιερωμένο στην πιο μοδάτη μητρόπολη: Το Milan bra μπορείς να το φορέσεις τις πιο cool & happy ώρες στην πόλη.

H ρομαντική δαντέλα αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μπαλκονέ Paris θυμίζοντας ατμόσφαιρα la vie en rose ενώ το fresh τριγωνάκι Lisbon φέρνει στο μυαλό το ατελείωτο καλοκαίρι.

Η μεγάλη ποικιλία από μοντέλα σουτιέν που αντλούν έμπνευση από τους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη είναι διαθέσιμη σε nude και black&white μέχρι τις πιο cool αποχρώσεις.

Ολη η basic collection παρουσιάζεται και online, σε έναν special guide με styling tips που σας βοηθά να συνδυάσετε τα διαφορετικά μοντέλα. Ένας web φίλος δίπλα σας σε αυτό το μοναδικό και απίστευτο ταξίδι!