Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ANKLE BOOTS

Πώς θα φορέσεις φέτος τα αγαπημένα σου ankle boots -Νέοι συνδυασμοί


10 υπέροχες ιδέες για να φορέσεις τα περσινά σου μποτάκια, αλλά σύμφωνα με τις φετινές τάσες του street style. 

Τα ankle boots είναι σαν τα καλά κουζινομάχαιρα. Το αγοράζεις μια φορά (συνήθως) βγάζεις πολλά χρόνια με αυτά και πάντα σε βοηθούν να κερδίσεις χρόνο (το μεν στο μαγείρεμα, το δε στο να φτιάξεις ένα απίθανο λουκ). 

Σε κάθε περίπτωση, ξέρεις ότι έχεις ένα fashion item που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη (και στεγνή ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών) σε μια πληθώρα περιστάσεων και για αμέτρητα outfit (είτε με πιο ροκ χαρακτήρα, είτε ρομαντικά, είτε avant garde, είτε μίνιμαλ).  

Φέτος, όπως και πέρυσι (και πρόπερσι και ούτω καθεξής), ένα από τα πιο evergreen κομμάτια της ντουλάπας σου, το μποτάκι ξαναβγαίνει περήφανα από τη χειμερινή παπουτσοθήκη και συνεχίζει να δείχνει τη fashion δυναμική του, δίνοντας σε κάθε μας λουκ το χαρακτήρα που εμείς επιλέγουμε κάθε φορά.

Είτε φλατ, είτε με τακούνι, είτε σε διαχρονικό μαύρο χρώμα, είτε σε καφέ πιο country στιλ, είτε λευκό που, φέτος, είναι τεράστια τάση στα παπούτσια, είτε ασημί (!), το μποτάκι -αυτός ο αίλουρος του στιλ- είναι εκεί για να «αγκαλιάσει» και να χαρίσει προσωπικότητα σε κάθε outfit, χωρίς να λογαριάζει από κρύο ή δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Για να το κάνετε με γνώμονα τις φετινές τάσεις του street style και σύμφωνα με τα λουκ που χαρίζουν χιλιάδες like στις δημιουργούς του (πολλά από τα οποία φορέθηκαν και έξω από τις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας), ετοιμάσαμε μια συλλογή από outfit που θα σας δώσουν έμπνευση και ιδέες για τους στιλιστικούς συνδυασμούς με τους οποίους θα κάνετε τα πρώτα σας φθινοπωρινά βήματα για φέτος. 

 

gettyimages
gettyimages

Με λεπτό πουλόβερ + cigaret παντελόνι + μπερέ 

 

 

Με αέρινο (ανοιξιάτικο) φόρεμα + statement τσάντα 

 

 

 

Με καρό μπλέιζερ + πλισέ φούστα

 

 

Με midi φούστα + crop πουλόβερ 

 

 

Με μακρύ φλοράλ φόρεμα

 

 

 

Με φαρδύ ψηλόμεσο τζιν + πουκάμισο με βολάν 

 

 

Με total white look 

 

 

Με δερμάτινο παντελόνι + cosy φαρδύ πουλόβερ 

 

 

Με ψηλόμεσο τζιν σε 90's στιλ + καρό μπλέιζερ 

 


 

 

Mε δερμάτινη φούστα + πουλόβερ