Shutterstock
Shutterstock
GRAPHIC EYELINER

5 νέοι, διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις eyeliner και να εντυπωσιάσεις!


To eyeliner είναι από εκείνα τα προϊόντα που αν μπουν στο νεσεσέρ μας δύσκολα θα φύγουν.

Συνήθως το φοβόμαστε στην αρχή και διστάζουμε να κάνουμε ένα δικό μας, για την ακρίβεια και λεπτομέρεια που απαιτεί. Όταν όμως το συνηθίσουμε και μάθουμε να το χρησιμοποιούμε, λατρεύουμε το έντονο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό drama look που χαρίζει στα μάτια!

All time classic γατίσιο βλέμμα με άλλοτε λεπτή και άλλοτε παχιά γραμμή που πλαισιώνει με θάρρος και δυναμισμό τα βλέφαρα, σε συνδυασμό με φλογερό κόκκινο κραγιόν. Αυτήν την φορά όμως θα ξεφύγουμε από τα κλασικά και θα βγούμε έξω από τα συνηθισμένα μακιγιάζ ματιών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα ή πως η εμφάνιση μας θα δείχνει υπερβολική!

Το graphic eyeliner έρχεται απευθείας από τα runways για να μας αποδείξει αυτό ακριβώς! Πως ένα make up trend μπορεί να εφαρμοστεί και στην αληθινή ζωή χωρίς να φαίνεται κραυγαλέο, αλλά μίνιμαλ και πραγματικά chic!

Eίναι πρωτοποριάκο και για το λόγο αυτό είναι καλύτερο να κρατήσεις το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου “ ήσυχο” σε φυσικούς τόνους, με ροδαλά μάγουλα και ζουμερά χείλη σε ρος αποχρώσεις. Πρόσθεσε διακριτικές λάμψεις στα ζυγωματικά με μικρή ποσότητα highlighter και τόνισε ελαφρώς τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών.

Αυτό ήταν έχεις ήδη ετοιμασει την βάση σου και τώρα έρχεται η ώρα γαι παιχνιδιάρικα μάτια και πειραματισμούς!

1. One Dot

Το πρώτο και πιο απλό που μπορείς να κάνεις και να υιοθετήσεις την τάση graphic eyes, είναι μια απλή τελίτσα στα κάτω βλέφαρα, σχεδόν σύριζα στις βλεφαρίδες(ναι τόσο απλά). Το λοοκ είναι τόσο διακριτικό όσο και χαριτωμένο, ενώ θα δείξεις πως πάιζεις τα trends στα δάχτυλα!

@katiejanehughes

2. Mind the gap

Δημιούργησε μια λεπτή γραμμή όπως θα έκανες κανονικά το cat eye μακιγιάζ με eyeliner. Mόνο που αυτή την φορά θα τραβήξεις την γραμμή προς το κέντρο του βλεφάρου έτσι ώστε να σχηματίζεται γωνία. Ιδιάιτερο και πολυ cool!

@bubi707

@beautify.makeupz

3 Metallics

Για ένα λαμπερό, βραδινό μακιγιάζ προτίμησε liner σε μεταλλική απόχρωση. Μπρονζέ, χρυσό και ασημί είναι τέλεια για εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες.

@katiejanehughes

4.Little Ladybug

Σχημάτισε τρεις μικρές τελίτσες στην εξωτερική γωνία των ματιών εκεί που κανονικά θα έκανες την γραμμή σου!

@greta_ag

5. The Arc

Bάψε με το eyeliner τη λεγόμενη banana line, δηλαδή το τόξο που σχηματίζει το κινητό βλέφαρο στο πάνω μέρος και θα πετύχεις το πιο δημοφιλές μέικ απ ματιών τω 70’s!

@katiejanehughes