shutterstock
shutterstock
OXFORD SHOES

Oxford -Τα κομψά και άνετα παπούτσια που θα φοράς όλη μέρα


Από τη σχολή στην βόλτα, από το σινεμά και το shopping σε μια ανατρεπτική βραδινή εμφάνιση, τα oxford shoes είναι τα φλατ παπούτσια που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της!

Ειδικά την νέα σεζόν με το κολεγιακό στυλ να είναι στα καλύτερα του θα τα βλέπουμε παντού.

Έχουν την άνεση των flats, τον δυναμισμό ενός παπουτσιού δανεισμένου από την ανδρική γκαρνταρόμπα και απαράμιλλο στυλ. Μπορούν να ολοκληρώσουν τα πιο ενδιαφέροντα και κομψά σύνολα, ενώ είναι ιδανικά για sophisticated outfits.

Mετά το κλασικό πουκάμισο και το σμόκιν, τα oxfords ή αλλιώς brogues είναι η επιτομή του ανδρόγυνου στυλ και ταιριάζουν σε γυναίκες που δεν διστάζουν να φορέσουν κάτι τόσο διαφορετικό και μπορούν να το υποστηρίξουν.

Είναι τέλεια για τις μέρες που θες να δείχνεις chic και μέσα στην μόδα αλλά έχεις πολύ τρέξιμο και δεν θες να φορέσεις ψηλοτάκουνα.

Minelli.fr
Minelli.fr

Ταιριάζουν με τα πάντα: To τζιν σου και ένα απλό λευκό T-shirt, ένα κλασικό κοστούμι, χαριτωμένες full skirts που θυμίζουν cute μαθητριούλα, αλλά και μίντι πλισέ φούστες που αποπνέουν θηλυκότητα.

Έμπνευση μας για μία ακόμα φορά η Olivia Palermo η οποία τα λατρεύει. Το διάσημο It Girl, τα επιλέγει πολύ συχνά για τις street style εμφανίσεις της αλλά ακόμα και σε fashion shows διάσημων οίκων και μας δείχνει πως να τα φορέσουμε.

Κι αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι είναι ώρα να το ξανασκεφτείτε. Χαμηλά, με τακούνι ή πλατφόρμα, ότι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσετε.

MANGO
MANGO