Instagram/lirika.matoshi
Instagram/lirika.matoshi
SLOUCHY ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

Το oνειρικό αξεσουάρ για να φοράς τα αγαπημένα σου πέδιλα και το χειμώνα


Θέλεις να συνεχίσεις να φοράς με άνεση και στιλ τα καλοκαιρινά σου πέδιλα και το χειμώνα; Σου βρήκαμε το κατάλληλο αξεσουάρ.  

Αν όταν ακούτε «καλτσάκια με πέδιλα» η πρώτη εικόνα που σχηματίζεται στο μυαλό σας είναι τουρίστες στην Πλάκα, τότε ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Φέτος, ένα από τα αξεσουάρ που φοριέται πιο έντονα και πιο απενεχοποιημένα από ποτέ είναι τα καλτσάκια μαζί με γόβες, ψηλοτάκουνα, αλλά και ανοιχτά πέδιλα. 

Το είδαμε να φοριέται κατά κόρον από τις «ιέρειες» του street style έξω από τις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας και να συνδυάζεται με φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο, αλλά και τζιν με γυρισμένα ρεβέρ. 

Κι ενώ μέχρι πρόσφατα μιλούσαμε για καλτσάκια βαμβακερά ή δαντελένια, πλέον μπορούμε να μιλάμε για τη meta, ανανεωμένη εκδοχή τους που διεκδικεί μια θέση στα trends του φετινού χειμώνα: Διάφανα, από νάιλον ύφασμα (σαν αυτό του καλσόν) επενδεδυμένα με λαμπερές λεπτομέρειες ή μικρά σχέδια.  

Instagram/lirika.matoshi
Instagram/lirika.matoshi

Τον περσινό χειμώνα τα καλσόν με σχεδιάκια αγαπήθηκαν πολύ, μια τάση που συνεχίζεται δυναμικά και τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, φέτος, βλέπουμε αυτές τις μπότες της δεκαετίας του '80 να ξαναβγαίνουν από τις ντουλάπες

Αυτά τα καλτσάκια είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω. Καλσόν με σχεδιάκια, σε μήκος που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας (το πολύ) και αρκετά χαλαρό ώστε να σχηματίζει σούρες και να «πέφτει» χαλαρά πάνω στη γάμπα. Η ιδέα ανήκει στην σχεδιάστρια Lirika Matoshi η οποία είναι μάστερ στο να σχεδιάζει ρούχα, καλσόν, κάλτσες και καλτσάκια με χρωματιστά κρύσταλλα ή απλικέ λουλούδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, σχεδίασε και μερικά σχέδια για το φετινό show του Εmanuel Ungaro στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

 

 

 

 

Με άλλα λόγια, τα καλτσάκια επαναπροσδιορίζονται και γίνονται κυρίαρχο κομμάτι των glam, αλλά και ρομαντικών εμφανίσεων σας. 

 

 

 

Τα καλτσάκια, αλλά και πολλές ακόμα δημιουργίες της Lirika Matoshi μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο etsy.com/LirikaMatoshi.