GETTY
GETTY
ΓΙΑΚΑΔΕΣ

Γιακάδες: Το hot αξεσουάρ επιστρέφει και γίνεται statement


Το αξεσουάρ που επιστρέφει φέτος πολύ δυναμικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Τα “καθώς preppy” κορίτσια θα το λατρέψουν και θα το υιοθετήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος για τους γιακάδες! Ναι, το vintage κομμάτι από το παρελθόν έρχεται να δικαιώσει την θεία σου, γίνεται τάση ξανά και αποδεικνύει με τον κομψότερο τρόπο πως κάποια items δεν είναι old fashioned αλλά διαχρονικά.

Οι κολαριστοί γιακάδες - πλέον επιστρέφουν όχι μόνο σε κομψά πουκάμισα αλλά σαν κόσμημα, ώστε να μπορούν αν φορεθούν πάνω από κάθε αγαπημένο μας τοπ και γιατί όχι και μόνοι τους σαν ένα διαφορετικό, σύγχρονο choker!

Το τέλειο αξεσουάρ, must για εμφανίσεις με έμπνευση από το college στυλ και κορίτσια που αγαπούν το ρομαντισμό και τις χαριτωμένες λεπτομέρειες. Κλασικοί, φλατ ή με στρογγυλά κοψίματα (peter pan collars), με κεντήματα, πολύχρωμες πέτρες, σε λευκό αλλά και σε άλλα ανατρεπτικά χρώματα και υφάσματα όπως το σατέν και το βελούδο, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Μπορούν να στολίσουν και να δώσουν ενδιαφέρον στην πιο απλή και αδιάφορη μπλούζα και να δημιουργήσουν έτσι ένα κομψό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα με σοφιστικέ ύφος. Φοριέται άνετα στο γραφείο, στο μάθημα, στην βόλτα και οι πιο ενημερωμένες fashionistas θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές, επιλέξτε τον δικό σας ή φιάξτε έναν μόνες σας και διακοσμήστε τον όπως σας αρέσει. Οι γιακάδες έρχονται με μπαρόκ διάθεση που θα ομορφύνει το στυλ του χειμώνα.