Shutterstock
Shutterstock
NAIL ART

Το νέο γαλλικό μανικιούρ είναι πιο cool από ποτέ!


Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν και το επιλέγουν, δεκαετίες τώρα για την απλότητα και την κομψότητα του.

Κλασικό και classy, ουδέτερο, διακριτικό και chic, το γαλλικό μανικιούρ έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας και είναι από τις τοπ προτιμήσεις στα nail studios. Mε ιστορία πολύ πίσω στο χρόνο και δημιουργία που τελικά αποδίδεται στoν Jeff Pink, founder της διάσημης εταιρίας βερνικιών Orly, το 1975, ο οποίος το επινόησε προκειμένου να βοηθήσει τις ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης να επιταχύνουν τις αλλαγές μεταξύ των ρούχων. Οι στυλίστες και οι stars της εποχής των 70s το λάτρεψαν και έγινε αμέσως τάση. Όταν έφτασε να κυριαρχήσει στις πασαρέλες του Παρισιού ,του αποδόθηκε το όνομα με το οποίο το ξέρουμε όλες.

Στο σήμερα, το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ, αλλάζει, πρωτοτυπεί και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις χωρίς όμως να χάνει τίποτα από την μίνιμαλ κομψότητα του.

Το γνωστό σχέδιο με την λευκή άκρη, παίρνει νέες αποχρώσεις, από γλυκά παστέλ, μέχρι χαρούμενα ποπ χρώματα, αλλά και μαύρο.

Πλέον η βάση δεν είναι μόνο γαλακτερή αλλά και nude ή παραλείπεται αφηνοντας τα χέρια να δείχνουν εντελώς φυσικά με μια μικρή λεπτομέρεια χρώματος. Ακόμα πολύ συχνά βλέπουμε τον συνδυασμό μάτ βερνικιού με γυαλιστερό, ένα εντυπωσιακό trend που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Ότι κι αν επιλέξετε, οι νέες nail art ιδέες είναι σίγουρα πειρασμός, που θα φέρει την ανανέωση στο μανικιούρ αλλά και στο στυλ σας.