Shutterstock
Shutterstock
STIRRUP PANTS

Stirrup pants: Το παντελόνι που αυτή τη στιγμή φορούν οι κομψές εκπρόσωποι της μόδας


Αν υπάρχει ένα λόγος που χαιρόμαστε για την επιστροφή των 80’s τότε ναι, σίγουρα είναι αυτό το παντελόνι!

Απόλυτα κομψό και διαχρονικό είναι ό,τι έλειπε από την ντουλάπα σας. Τα παντελόνια ιππασίας, που στενεύουν στον αστράγαλο, με το λάστιχο στο κάτω μέρος, έχουν επιστρέψει και τα βλέπουμε παντού. Σε βιτρίνες, περιοδικά, στους δρόμους. Κι αν δεν έχετε ένα απ' την μαμά σας (λογικό είναι το έλιωσε) ή και δικό σας από την πιο glam δεκαετία, τότε πρέπει να αποκτήσεις ένα άμεσα. Γιατί; Επειδή είναι κλασικό, κομψό και άνετο και συνδυάζεται εύκολα με πολλά από τα μάλλινα πουλόβερ σας αλλά και τα φούτερ που είχατε μόνο για το γυμναστήριο (πολύ κακώς), ενώ μπορείτε να το φορέσετε και με σακάκι στο ίδιο χρώμα και ύφασμα για να πετύχετε το πιο δυναμικό androgynous στυλ και να εντυπωσιάσετε!

Θα το βρείτε σε αμέτρητα σχέδια, από κολάν μέχρι αυστηρά καρό παντελόνια που συνδυάζονται άψογα με γόβες ή και booties με τακούνι. Στις fashion weeks το είδαμε ακόμα και σε τζιν υφές αλλά και sporty διάθεση που εκφράζεται μέσα από χρωματιστές ρίγες στο πλάι.

Το λουράκι ,συνήθως από λάστιχο, περνιέται στο πέλμα και αρχικά δημιουργήθηκε για να κρατάει στην θέση του το παντελόνι μέσα από τις μπότες των ιππέων και στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκε πολύ στην γυμναστική και τον χορό.

Στο σήμερα είναι ιδανικό για office looks και εμφανίσεις που αποπνέουν παριζιάνικη φινέτσα. Φόρεστε το με ζιβάγκο και τον μπερέ σας αλλά και γιατί όχι μέσα από τις δερμάτινες μπότες σας.

Τα Stirrup παντελόνια είναι μεγάλη τάση και αν τα φορέσετε σωστά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Δοκιμάστε τα και κάτι μας λέει πως θα τα αγαπήσετε και θα φοράτε συνέχεια.