Shutterstock
Shutterstock
ONLINE SHOPPING

Τα 6 καλύτερα fashion app που πρέπει να κατεβάσεις σήμερα κιόλας


Δεν χωράει αμφιβολία πως το ίντερνετ και τα social media έχουν μπει τόσο στην ζωή μας σε σημείο που το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας.  Να πως θα αναβαθμίσεις το στιλ σου με μερικά κλικ. 

Επιπλέον όλο και νέες εφαρμογές και applications έρχονται για να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και να μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα ότι ψάχνουμε ανα πάσα ώρα και στιγμή. Επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, παραγγέλνουμε και κάνουμε κάθε είδους αγορές.

Τα καινούρια fashion app όμως εκτός από χρήσιμα είναι και φοβερά διασκεδαστικά και κάνουν το online shopping πραγματική απόλαυση με καινοτόμα, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Για παράδειγμα αν επιθυμείτε διακαώς να μάθετε τι φοράει η αγαπημένη σας fashion blogger ή χρειάζεστε περισσότερες φωτογραφίες για το κάθε κομμάτι πριν κάνετε την τελική αγορά;

Υπάρχουν εφαρμογές που δημιουργήθηκαν για εσάς και φυσικά για κάθε fashion girl. Kαι το καλύτερο; Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε τώρα από το κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να είστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας αλλά όπου και όποτε θέλετε! Αν ψάχνατε μια καλή δικαιολογία για να κάνετε (ξανά) update στην γκαρνταρόμπα σας τώρα είναι η ώρα και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετέ μερικά downloads.

Αυτά είναι τα καλύτερα fashion app που πρέπει να κατεβάσετε σήμερα κιόλας.

 

Shutterstock
Shutterstock

1. SHOP/WHO WHAT WEAR

O αγαπημένος μας fashion ιστότοπος έχει και το δικό του app και είναι γεμάτο από κομμάτια εγκεκριμένα από τους συντάκες του και πολύ γνωστά brands όπως Reformation, Barneys New York, Net-a-Porter and Nordstrom κ.α.

 

 

2. LIKETOKNOW.IT

Aν είστε εθισμένες στα social media και λατρεύετε να χαζέυετε τα looks των πιο μεγάλων ονόματων της μόδας τότε είστε στο σωστό μέρος. Η εφαρμογή είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μπορείτε με μεταφόρτωση εικόνας να εντοπίσετε και να αγοράσετε τη μπλούζα που είδατε στη φωογραφία της μούσας σας.

 

 

3. THE HUNT

Όσον αφορά ένα τυχαίο κομμάτι που κάπου είδατε στο ίντερνετ η fashion κοινότητα του The Hunt είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να το βρείτε.

 

 

4. RENT THE RUNWAY

για όλες εκείνες τις φορές που ψάχνετε απεγνωσμένα τι να φορέσετε σε ένα event και να δείχνετε εντυπωσιακές, σε αυτό το app μπορείτε να νοικιάσετε επώνυμα κομμάτια μεγάλων οίκων και να παρακολουθείτε την παραγγελία σας σε πραγματικό χρόνο.

 

 

5. SPRING

Εδώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 1500 brands αυτό που θέλατε Μπορείτε να βρείτε τα πάντα και όλα αυτά με δωρεάν αποστολή και επιστροφή. Ναι κι όμως!

 

 

Texture, pattern, perfect. #ootd #fallmoments . . . . . #styleinspiration #ootdshare #streetstyle #styleinspo #stylish #instastyle #stylegram #instafashion #fashionista #falltrends #fallfashion #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spring (@spring) στις Οκτ 10, 2017, 7:18πμ PDT

 

6 POLYVORE

Απόλυτα ενημερωμένο το Polyvore είναι ιδανικό για να ανακαλύψετε όλες τις νέες τάσεις και να τις υιοθετήσετε με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ!