Lancome
Lancome
WISH LIST

Teint Idole Ultra Wear Stick-Το νέο foundation σε μορφή στικ, ιδανικό για contouring από την Lancome


Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο το επιλέγουν γιατί τους δίνει την ελευθερία να ζουν έντονα την κάθε στιγμή, νιώθοντας σίγουρες για τον εαυτό τους.

Η προηγμένη σύνθεση, η εξαιρετικά μακρά διάρκεια και η μέγιστη κάλυψη του Teint Idole Ultra Wear ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες τους –κι ακόμα περισσότερες. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η σειρά Teint Idole Ultra Wear προσφέρει στις γυναίκες μια «εξατομικευμένη» εμπειρία ομορφιάς, χάρη στη γκάμα των απίστευτα αποτελεσματικών, εύχρηστων προϊόντων της που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν εύκολα οποιοδήποτε look, πάντοτε με αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Τώρα, η σειρά Teint Idole Ultra Wear αποκτά ένα νέο μέλος, που σίγουρα θα λατρέψει κάθε γυναίκα που έχει πάθος με το μακιγιάζ: το Teint Idole Ultra Wear Stick, ιδανικό για να αλλάξετε αστραπιαία το look σας ή για ένα γρήγορο και διακριτικό φρεσκάρισμα.

Το νέο foundation Teint Idole Ultra Wear Stick προσφέρει μέγιστη κάλυψη και μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας.

Ετοιμαστείτε να λάμψετε! Ένα foundation νέας γενιάς, σε μορφή stick. Με το νέο Teint Idole Ultra Wear Stick θα δώσετε ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σας και θα ανανεώνετε το μακιγιάζ σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Διαθέσιμο σε 10 αποχρώσεις, η εκπληκτική σύνθεσή του προσφέρει μέγιστη κάλυψη και απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση. Είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο κατά την εφαρμογή, προσφέροντας σατινέ φινίρισμα και φυσικό, ματ look. Επιπλέον μπορείτε να το έχετε πάντοτε στην τσάντα σας για να σας συνοδεύει παντού. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ… Αυτό το ευέλικτο stick μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν foundation, για να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας, ακόμα και για να σμιλεύσετε τα χαρακτηριστικά σας κάνοντας contouring ή highlighting. Οι απανταχού make-up artists και λάτρεις του μακιγιάζ αναμένεται να το λατρέψουν!

 

Beauty trick για άψογο Contouring

Το Teint Idole Ultra Wear Stick είναι ιδανικό για να κάνετε contouring όπου κι αν βρίσκεστε. Το stick εφαρμόζει ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος –το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε τη σύνθεση με τα δάχτυλά σας για να δώσετε στην επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη όψη. Tip Για πιο τολμηρό αποτέλεσμα, επιλέξτε ως σκούρα απόχρωση μια που να είναι δύο με τρεις τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας.

Οι πρέσβειρες

Η Taylor Hill και η Lupita Nyong’o, οι πρέσβειρες της Lancôme, επιστρέφουν για τη νέα, γεμάτη ενέργεια καμπάνια του Teint Idole Ultra Wear, ενσαρκώνοντας την ομορφιά της αυτοπεποίθησης. Την ήρεμη υπερηφάνεια του να είσαι και να νοιώθεις όμορφη με την επιδερμίδα σου. Βρες την απόχρωσή σου. Βρες τη δύναμή σου!