Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty
GIORGIO ARMANI

Νέο Si, Limited Edition- Mια ωδή στη θηλυκότητα


Από τον Σεπτέμβριο του 2017, o Giorgio Armani επιβεβαιώνει τη δύναμη της γυναίκας Sì…

...με μία νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett, σε σκηνοθεσία του Matthew Frost. Η νέα καμπάνια σαν ένα μανιφέστο συναισθημάτων, απεικονίζει τη γυναίκα Sì που νιώθει ελεύθερη, αποδέχεται πλήρως τον εαυτό της και επιβεβαιώνει εκ νέου την παρουσία της στον μοντέρνο κόσμο, στη δική της εποχή.

Πρόκειται για μια ωδή στη δυναμική και περιπετειώδη διάσταση της θηλυκότητας για μία ωδή στην εσωτερική δύναμη, αλλά και στην παραδοχή της ευαισθησίας. Σήμερα, το να είσαι γυναίκα είναι πιο συναρπαστικό και πιο τολμηρό από ποτέ, κι αυτό είναι ένα συναίσθημα που περιγράφεται άκρως δημιουργικά και σε όλη του την ένταση, από την ορμητική μελωδία του Closer To You των Hyphen Hyphen, μιας pop rock γαλλικής μπάντας.

Στην ταινία, η Cate Blanchett δηλώνει τη θηλυκότητά της, εκφράζει ατρόμητα όλη την τόλμη και το θάρρος της, την ευαισθησία και την αποφασιστικότητά της. Με κουστούμι ή με ανάλαφρο ντύσιμο, με κομψό φόρεμα ή με πουλόβερ, ενσαρκώνει όλες τις πτυχές της γυναίκας Sì. Νοιώθει ολοένα και πιο ολοκληρωμένη απέναντι στον εαυτό της, καθώς σμιλεύεται από τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της καθημερινής ζωής: η γυναίκα Sì τολμά να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της σε κάθε της βήμα. Είναι μια γυναίκα που ζει τη ζωή της, νοιώθοντας όλο και πιο ζωντανή κάθε μέρα που περνάει.

Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty

Η γυναίκα Sì είναι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, μια ήρεμη δύναμη με ανεξάρτητο πνεύμα. Αυτές τις ισχυρές αξίες ενσαρκώνει η Cate Blanchett, πάντοτε αυθεντική και αληθινή. Αξίες που, έχοντας ενσταλαχτεί στο άρωμα Sì από τότε που δημιουργήθηκε, το 2013, είναι διαχρονικές και ταυτόχρονα πιο σύγχρονες από ποτέ.

Ο Giorgio Armani, αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά και το εκλεπτυσμένο ταπεραμέντο των γυναικών, δημιούργησε ένα Sì για κάθε γυναίκα, σε μια πολυδιάστατη γκάμα αρωμάτων. Κάθε εκδοχή του Sì, σαν ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής, βρίσκει την αρμονία στη δύναμη της στιγμής και στην επιθυμία της γυναίκας. Μιας γυναίκας που αποκαλύπτει τη ξέγνοιαστη και παθιασμένη πλευρά της, σαν την ντελικάτη και φωτεινή φρέζια του Sì Eau de Toilette. Μιας γυναίκας με όρεξη για ζωή, γεμάτης ζωντάνια και ένταση, σαν το μαύρο φραγκοστάφυλο του Sì Eau de Parfum. Μιας γυναίκας κομψής και παθιασμένης, σαν τη συμφωνία chypre του Sì Eau de Parfum Intense. Μιας γυναίκας εκθαμβωτικής και μυστηριώδους, σαν το κεχριμπάρι του Sì Le Parfum. Μιας γυναίκας λαμπερής και με χάρη, σαν το Sì Nacre, το νέο limited edition που θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο 2017.

ΤΟ νέο Limited Edition του Si, η λάμψη της κομψής αυτοπεποίθησης. Μια συλλεκτική έκδοση έρχεται να προστεθεί στη σειρά Sì, για να γιορτάσει τη νέα αυτή καμπάνια. Σαν ένα χρυσό πέπλο, το θηλυκό μανιφέστο συναισθημάτων τυλίγεται κομψά γύρω από το μπουκάλι του SÌ Nacre. Το ιριδίζον ροζ άρωμα ακτινοβολεί. Πάνω στην επιδερμίδα, οι μαργαριταρένιες λάμψεις αποπνέουν ένα εκρηκτικό sillage.