Diesel
Diesel
02|11|2017 16:31
SHARE
DIESEL BAD INTENSE

Diesel Bad Intense -To νέο ανδρικό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις


Αφιερωμένο σε κάθε δυναμικό αρσενικό που ξέρει τι θέλει .

Ο άνδρας Diesel Bad Intense είναι ακαταμάχητα σαγηνευτικός και ανεβάζει τη θερμοκρασία. Το μπουκάλι του Bad Intense, μαύρο και μυστηριώδες είναι η επιτομή της αρρενωπότητας. Το λογότυπο έχει εντυπωθεί στην επιφάνεια του με θερμοτυπία στο χρώμα του χαλκού. Το ανάγλυφο γυαλί του μπουκαλιού είναι γυαλιστερό, σαν το δερμάτινο μπουφάν του ακαταμάχητου «κακού παιδιού».Την εξωτερική συσκευασία, κοσμεί το μεγάλο λογότυπο, με εφέ μαύρου δέρματος, πάνω σε ένα φόντο στο χρώμα του πυρακτωμένου χαλκού.

Πιο πικάντικο, φλογερό... Το Diesel Bad Intense είναι μια εκρηκτική εκδοχή του πρωτότυπου αρώματος. Η νέα σύνθεση αναμειγνύει και πάλι τον καπνό και το χαβιάρι σε μια μεθυστική συμφωνία, για να δημιουργήσει μια εντελώς απροσδόκητη αρωματική υπογραφή .

Εθιστικό και αισθησιακό, βάζει φωτιά με μια έκρηξη κάρδαμου και περγαμόντου. Πριν καν το καταλάβεις, ένα καυτό κοκτέιλ σαφράν, μοσχοκάρυδου και κανέλας γλυκαίνει τη συμφωνία χαβιαριού. Έπειτα, η βανίλια, η βενζόη και το λάβδανο τονίζουν το άρωμα καπνού.

Είναι το απόλυτο πάθος. Βαθύ και αισθησιακό. Υπνωτικό.

Στην καμπάνια του Bad Intense πρωταγωνιστεί και πάλι ο ηθοποιός Boyd Holbrook, μαγνητίζοντας με το διαπεραστικό του βλέμμα. Τέλος το εικαστικό της καμπάνιας απεικονίζει το μπουκάλι του Diesel Bad Intense τυλιγμένο στις φλόγες, σαν να παίρνει φωτιά η ίδια η εικόνα.