shutterstock
shutterstock
BEST SELLERS

Οι top ενυδατικές κρέμες προσώπου για προστασία και απαλό δέρμα


Είμαστε γυναίκες και αγαπάμε να δείχνουμε όμορφες σε κάθε ηλικία.

Ομορφιά όμως δεν είναι μόνο το make up και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ομορφιά σημαίνει ένα καθαρό, φρέσκο και νεανικό πρόσωπο με επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Και αν δεν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών με inner beauty, αυτές δηλαδή που το έχουν από την φύση τους, το μυστικό για όμορφη επιδερμίδα βρίσκεται στη σωστή ενυδάτωση! Δεν υπάρχει make up artist και φυσικά δερματολόγος που να μην συστήσει μία ενυδατική ό,τι τύπο δέρματος κι αν έχεις, ακόμα και αν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα λιπαρότητας και ακμής. Ιδιαίτερα τώρα το φθινόπωρο που το δέρμα επηρεάζεται άμεσα από τις απότομες αλλαγές του καιρού και γίνεται πιο ξηρό.

Γι' αυτό λοιπόν βρήκαμε τις Top 6 ενυδατικές κρέμες στην αγορά. Η καθεμία διαφορετική αλλά εξαιρετική στο είδος της. Με τα ισχυρά συστατικά τους στοχέυουν στην άψογη εμφάνιση της επιδερμίδας μέρα με την ημέρα και πραγματοποιούν αυτό το οποίο υπόσχονται. Πλούσια ενυδάτωση.

1 Clinique Moisture Surge-Extended Thirst Relief

H πλούσια κρέμα gel διαπερνά το δέρμα ενισχύοντας το φυσικό υαλουρονικό οξύ. Έχει διάρκεια 12 ώρες και το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα γεμάτο, δροσερό, λαμπερό από μέσα προς τα έξω. Αποκαθιστά την ισορροπία του νερού, ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Δεν περιέχει οινόπνευμα άρα είναι συμβατή με κάθε τύπο δέρματος. Xωρίς λάδι.

2 ΥSL Top Secrets Instant Moisture Glow

Ιδανική κρέμα ημέρας για make up lovers. Πρωτοποριακή και ενυδατική, ενάντια στις ατέλειες. Προετοιμάζει το δέρμα για το μακιγιάζ. Χαρίζει στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ φυσικό φως και λάμψη. Η συγκεκριμένη φόρμουλα ενυδατώνει και μειώνει τις ατέλειες. Χρησιμοποιήστε όσες φορές θέλετε μέσα στην ημέρα, πριν, ακόμα και μετά το μακιγιάζ.

3 Εstee Lauder Daywear -Μulti Protection Anti-Oxidant 24H Moisture SPF15

Από τα best sellers της εταιρίας, υψηλής απόδοσης ενυδατική σύνθεση που προστατεύει από τα σημάδια της γήρανσης και έχει αντιοξειδωτική δράση, χάρη στο σύμπλεγμα Super Anti-Oxidant Complex. Ενυδατώνει για 24 ώρες, εξαφανίζει την θαμπή όψη και έχει δείκτη προστασίας 15. Ιδανική για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες.

4 Lancome Hydra Zen

Ενυδατώνει, θρέφει, καταπραΰνει το δέρμα. Δρα κατά των σημαδιών του στρες προστατεύει το από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή της αναζωογονεί άμεσα και καταπραΰνει βαθιά, χαρίζει αίσθηση ελαστικότητας και δροσιάς, ενώ έχει ένα διακριτικό, όμορφο άρωμα. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, φωτεινό και ακαταμάχητο.

5 Shisheido Ibuki Creme Hydratante Lissante

Πλούσια κρέμα με ελαφριά υφή, πολλαπλών δράσεων, διορθώνει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, χάρη στην τεχνολογία Mémoire de Forme Cellulaire TM. Δέρμα ενυδατωμένο, λείο και απαλό με λιγότερες ατέλειες.

 

6 Clarins – Hydra Essentiel Silky Cream

Μεταξένια κρέμα που ξεδιψάει το δέρμα. Το βοηθάει να διατηρήσει την πολύτιμη υγρασία του και το αναζωογονεί. Με φυτικό εκχύλισμα alanchoé officinal bio, που διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση και αναζωογονεί το δέρμα. Ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.