Shutterstock
Shutterstock
BELT BAGS

Βelt Bags: Τα τσαντάκια μέσης επέστρεψαν και είναι απόλυτα stylish


Μόδα είναι και γυρίζει και αυτήν την φορά επαναφέρει, ανάμεσα στις τάσεις, τo τσαντάκι μέσης ή αλλιώς την τσάντα “μπανάνα”.

Θυμάστε; Εκείνο το άνετο και πολύ πρακτικό τσαντάκι που δένει στην μέση σαν ζώνη από τα 90s; Ναι έχει επιστρέψει και σε κάποιους αρέσει, ενώ σε άλλους όχι. Πολλοί το κατηγόρησαν τότε ως άσχημο και κακόγουστο, όμως τα νέα, σύγχρονα σχέδια το κάνουν cool ξανά, ενώ το δέρμα και τα ιδιαίτερα χρώματα και prints του χαρίζουν πολύ περισσότερο στυλ σε σχέση με τα εφηβικά μας χρόνια.

Σήμερα φοριέται σαν κανονική ζώνη πάνω από blazer και φορέματα από τις πιο δημοφιλείς fashionistas ή περασμένο χιαστί κάτω από το στήθος. Το απόλυτο It αξεσουάρ της δεκαετίας του 90 έκανε δυναμικό comeback μετά από το λανσάρισμα από τον οίκο Gucci ενός βελούδινου belt bag, σε πολλές αποχρώσεις και με το χρυσό λογότυπο του οίκου που το κάνει πολυτελές και απαραίτητο αυτήν την σεζόν.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κομψότητα και τον “κακομαθημένο” bad boy χαρακτήρα που προσδίδει σε κάθε outfit.

 

 

 

 

 

Ιδανικό για grunge εμφανίσεις αλλά και μίνιμαλ σύνολα, για να σπάσει η μονοτονία. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε μια μπανάνα με έντονο χρώμα για να φωτίσετε και να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στο look σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το trend έχουν υιοθετήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του modeling όπως η Kendall Jenner. Το τσαντάκι μέσης φέτος θα κάνει το big statement!

Έτσι λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία και να το εντάξουμε στην wish list του φθινοπώρου. Εσείς;

 

 

 

 

 

 

#details #style #fashion #fashionista #trend #gucci

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana (@fashion_viadi) στις Νοέ 3, 2017, 11:34πμ PDT