Shutterstock
Shutterstock
SLEEK BACK HAIR

Sleek Back Hair- To hairstyle που επιλέγουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί


Σε έναν κόσμο που έχει κατακτηθεί για τα καλά από το καρέ -κοντό ή μακρύ- και με όλο και περισσότερες σταρ να αποφασίζουν να κόψουν τα μαλλιά τους,-αλλά και πολλές που επιμένουν στα χαλαρά, κυματιστά μαλλιά- ψάχνουμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο.

Έτσι, λοιπόν, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν αντικρίζουμε εμφανίσεις με απόλυτα ίσια sleek μαλλιά τραβηγμένα πίσω, το λεγόμενο sleek back hair. Στο sleek back hair, τα μαλλιά πέφτουν ελεύθερα πίσω στην πλάτη, ενώ στις ρίζες είναι απόλυτα τιθασευμένα με gel και δείχνουν wet και glossy.

Το κομψό και θηλυκό hairstyle από τα 80s, έχει επανέλθει και το βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε glamorous εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Gigi και Bella Ηadid, Rihanna, Ηailey Baldwin, Rosie Huntington, Kardashians είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που επέλεξαν το λουκ για τις δημόσιες εμφανίσεις τους και φυσικά μαγνήτισαν τα φλας.

 

 

 

 

 

 

 

Αριστοκρατικό. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο elegant τρόπο και αποκαλύπτει την ομορφιά σας.

Ταριάζει άψογα με φορέματα αλλά και σμόκιν για το απόλυτο androgynous στυλ.

Ιδανικό μακιγιάζ γι'αυτό το hairstyle: ένα shiny φυσικό μέικ απ με έντονα smokey μάτια και γυμνά χέιλη.

Έξτρα τιπ για ένα εντυπωσιακό party look: Λάμψεις. Ένα ιριδίζον ρουζ ή και highlighter να χαρίζει φως στα ζυγωματικά και το κόκαλο του φρυδιού συμπληρώνουν τέλεια συτό το χτένισμα πολλών αστέρων.