Shutterstock
Shutterstock
METALLICS

Μetallics: Πώς να φορέσεις τα μεταλλιζέ αυτή την σεζόν


Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις έχουν εδώ και καιρό κατακλύσει τον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς, με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, προϊόντα μακιγιάζ ακόμα και νύχια στα χρώματα των βασικών μετάλλων του περιοδικού πίνακα.

Είτε ανήκεις σε αυτές που αγαπούν τις αποχρώσεις του χρυσού, του ασημιού και του χαλκού, αλλά και ό,τι άλλο στραφταλίζει, είτε σε αυτές που τους αρέσουν αλλά διστάζουν να τις δοκιμάσουν, τα μεταλλιζέ είναι ακόμα εδώ για άλλη μια χρονιά και θα δώσουν λάμψη στις καθημερινές αλλά και τις γιορτινές σου εμφανίσεις.

Έτσι έχεις άλλη μια ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και να τα λατρέψεις. Αυτή τη φορά έχουν ακόμα πιο 80s glam διάθεση και βάφουν κομμάτια με έντονους ώμους και βάτες, ιδιαίτερα μανίκια και φορέματα με ψυχεδελικά σχέδια.

Οι πιο μεγάλοι οίκοι τα ενέταξαν στις συλλογές τους και πάλι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Φορώντας ένα κομμάτι σε shiny ασημί, σαμπανιζέ, ροζ ή άλλη απόχρωση μεταμορφώνεσαι αμέσως σε 80s queen και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις. Τα κομμάτια αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου και να κάνουν από μόνα τους το statement. Συνδύασε με ουδέτερα χρώματα και basic σχέδια για να πετύχεις ένα ισορροπημένο και κομψό αποτέλεσμα.

Φέτος θα απαρνηθούμε τα ματ αφού τα metallics είναι ιδανικά και για τις γιορτές.

Επίλεξε ένα μακρύ slip dress για μια βραδινή εμφάνιση, με strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα και γούνινο πανωφόρι.

Με ένα απλό τοπ σε μεταλλιζέ απόχρωση θα φωτίσεις το κλασικό μαύρο κοστούμι, ενώ η μίντι πλισέ φούστα είναι πάντα μια καλή ιδέα για casual σύνολα με sneakers. Θα τα βρεις ακόμα και πάνω σε υπερμέγεθη puffer jackets!

Tόλμησε να υιοθετήσεις την τάση και λάμψε με όλη την σημασία της λέξης.