Splashnews.com
Splashnews.com
10|11|2017 15:55
SHARE
Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΕ ΓΚΡΕΙΣ ΜΟΡΕΤΖ

H σύντροφος του Mπρούκλιν Μπέκαμ φόρεσε κουστούμι από τη συλλογή της Βικτόρια και κέρδισε τις εντυπώσεις


Η 20χρονη ηθοποιός αποφάσισε να τιμήσει τη μητέρα του Μπρούκλιν με τον οποίο είναι σε σχέση και εμφανίστηκε με σύνολο από τη συλλογή SS18' της Βικτόρια Μπέκαμ. 

Ο 18χρονος γιος των Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη λόγω των σπουδών φωτογραφίας που ακολουθεί, είναι σε σχέση με την 20χρονη ηθοποιό Κλόε Γκρέις Μόρετζ.

Βγαίνουν από το 2014, αλλά γνωστοποίησαν τη σχέση τους το Μάιο του 2016. Το Σεπτέμβριο του 2016 χώρισαν, αλλά εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι μαζί. 

Μάλιστα, συχνά, ανεβάζουν και κοινές φωτογραφίες στο λογαριασμό που διατηρεί ο καθένας στα social media. 

 

 

 

 

(Πόσο γλυκούληδες είναι μαζί, όμως, ε;) 

Ωστόσο,  όπως έχει δηλώσει η Κλόι στο παρελθόν, αποφεύγουν τους παπαράτσι γιατί νιώθουν ότι αυτή η δημοσιότητα επηρεάζει αρνητικά τη σχέση τους». Όσο για τους γονείς του Μπέκαμ, η Κλόι έχει δηλώσει ότι είναι υπέροχη οικογένεια και ότι δεν είναι επιδειξίες με τα χρήματα. 

Η Μόρετζ είναι ένα κορίτσι που το έχουμε δει να μεγαλώνει μέσα από τις ταινίες που, κατά καιρούς, έχει παίξει ή πρωτανιστήσει. Έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της, το 2005, στην ταινία Τρόμος στο Amityville και από τότε έχει συμμετάσχει τόσο σε ταινίες όσο κια σε σειρές. Ίσως να τη θυμάστε από ταινίες όπως 500 ημέρες με τη ΣάμερΚick-Ass, Άσε το κακό να μπει, Dark Shadows, Ανυπόφοροι γείτονες 2 κ.α.  

Πρόσφατα, σε έξοδο της στο Μανχάταν, η Κλόε εμφανίστηκε φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν. 
 

splashnews.com
splashnews.com

Ενα παστέλ ροζ κουστούμι, αλλά όχι ένα απλό παστέλ ροζ κουστούμι. Ένα παστέλ ροζ κουστούμι με κάθετες, λεπτές ρίγες το οποίο έχει σχεδιάσει -μάντεψε- η Βικτόρια Μπέκαμ για τη συλλογή της άνοιξη/καλοκαίρι 2018. Το κουστούμι αποτελείται από blazer και παντελόνι σε ευθεία γραμμή.

 

 

 

 

Το συνδύασε με λευκά μποτάκια (επίσης μεγάλη τάση του χειμώνα), απλό λευκό t-shirt και τσαντάκι σε βουργουνδί απόχρωση. Συμπλήρωσε το σικ λουκ της με sleek back hair που, αυτή τη στιγμή, είναι ένα χτένισμα που βρίσκεται στο top 5 των hair trends (μες στη μόδα η Κλόε-τίποτα δεν της ξέφυγε!). 

 

 

Aν σας άρεσε η εμφάνιση της Κλόε με το ροζ κουστούμι μπορείτε να το βρείτε εδώ.

victoriabeckham.com
victoriabeckham.com