Shutterstock
Shutterstock
HAIR MISTS

Τα καλύτερα hair mist για να μυρίζουν τα μαλλιά σου υπέροχα


Γυναίκες είμαστε και θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα όλη μέρα και ειδικότερα όταν αγγίζουμε τα μαλλιά μας και τα φέρνουμε κοντά στο πρόσωπο μας να αναδύονται υπέροχες ευωδιές.

Το άρωμα μιας γυναίκας άλλωστε είναι κάτι που οι άλλοι πάντα θυμούνται καθώς η όσφρηση συνδέεται με την μνήμη. Αυτό ακριβώς θέλουμε, το δικό μας signature άρωμα να μας χαρακτηρίζει και να μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Τα μαλλιά όμως χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην τα φθείρουν αλλά να τα κάνουν να φαίνονται και στην προκείμενη να μυρίζουν όμορφα χωρίς να τα επιβαρύνουν. Με διαφορετικά συστατικά από το κανονικό σας άρωμα, εξειδικευμένα στην περιποίηση των μαλλιών, τα hair mists είναι ότι χρειάζεστε για μαλλιά που δείχνουν και μυρίζουν υπέροχα.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι αρωμάτων και οι καλύτεροι αρωματοποιοί του κόσμου έχουν φροντίσει για αυτό.

Πολλά από τα πασίγνωστα αρώματα που έχουν αγαπήσει περισσότερο οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο κυκλοφορούν και σε hair mist, δηλαδή σπρέυ μαλλιών με ανάλαφρο, διακριτικό άρωμα και σε πιο μικρές, πρακτικές συσκευασίες για να τις έχετε κάθε στιγμή στο boudoir αλλά και στην τσάντα σας.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας διαχρονικά αρώματα που αξίζει κι εσείς να δοκιμάσετε.

1 Αngel Ηair Mist, Mugler

Το πρώτο άρωμα του Τhierry Mugler, Angel προκαλεί το συναίσθημα και την νοσταλγία. Άρωμα της κατηγορίας oriental γκουρμέ με αισθησιακές νότες, όπως μέλι, βατόμουρο, κόκκινα μούρα, βανίλια, καραμέλα, πατσουλί, σοκολάτα, κ.α. Καθαρό, απαλό, αθώο

2 Miss Dior Ηair Mist, Dior

Χαρίζει στα μαλλιά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα με σοφιστικέ χαρακτήρα. Ένα ζεστό μείγμα από μανταρίνι και φράουλα το οποίο υπογραμμίζεται από την κομψό ινδονησιακό κεχριμπάρι και πατσουλί. Το άρωμα του έντονο, ιδανικό για κάθε περίσταση.

 

3 Miu Miu Ηair Mist

Κομψό, αισθησιακό και floral με άρωμα κρίνου, γιασεμιού, τριαντάφυλλου και νότες πράσινου. Αυτό το φρέσκο και απαλό άρωμα έχει φόντο το ξύλο και το πιπέρι, με αποτέλεσμα ένα πλούσιο και γεμάτο μυστήριο τελείωμα. Ο συνδυασμός αφήνει μια αίσθηση φυσική και ταυτόχρονα διαχρονική. Θηλυκό, νεανικό, εκλεπτυσμένο.

 

4 Si Giorgio Armani Hair Mist

Το Sì είναι ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη θηλυκότητα, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός θηλυκότητας, δύναμης και ανεξάρτητου πνεύματος. Το Sì ανοίγει με το νέκταρ του φραγκοστάφυλου και στην συνέχεια σε τυλίγει άρωμα λουλουδιών και ξύλου, που το κάνουν αυτό που είναι: χαριτωμένο, πρωτότυπο, σύγχρονο.

5 Narciso Rodriguez For Her Hair Mist

Γυναικείο floral-φρουτώδες, κομψό, αισθησιακό, μυστηριώδες άρωμα. Αφήνει στα μαλλιά ένα αισθησιακό άρωμα με κορυφή από οσμανθός, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, περγαμόντο, καρδιά από μόσχο και κεχριμπάρι, βάση vetiver, βανίλια και πατσουλί

6 Flowerbomb Viktor & Rolf Hair Mist

Μια έκρηξη αρωμάτων με βασικές νότες το γιασεμί , τα άνθη πορτοκαλιού και πατσουλί. Περγαμόντο και μανταρίνι, οδηγώντας σε μια καρδιά εξαιρετικής φυτικής έκρηξης, αποτελούμενη από σαμπάνια σαμπάκ, φρέζια, τριαντάφυλλο centifolia και osmanthus. Ζεστές νότες βανίλιας και πραλίνας ολοκληρώνουν αυτό το πραγματικά εθιστικό άρωμα.