Mango
Mango
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι τον φετινό χειμώνα


Το παιχνίδι του στιλ συχνά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη του accessorising είναι ανυπέρβλητη και πως αρκούν τα αξεσουάρ από μόνα τους για να αναδείξουν και να απογειώσουν ένα look.

Απαραίτητα σε κάθε γυναίκα είτε για την πρακτική τους εφαρμογή – ένα σκουφάκι κι ένα ζεστό κασκόλ είναι τα απαραίτητα όπλα ενάντια στο κρύο- αλλά και την αισθητική τους – η τελευταία πινελιά σε ένα σύνολο, που μπορεί να δώσει χαρακτήρα και άποψη. Έχετε σκεφτεί πόσα διαφορετικά outfit και στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε μέρα απλά αλλάζοντας, τσάντα-παπούτσια-αξεσουάρ; Είναι ίσως η απάντηση στο πρόβλημα του να μην ξέρεις τι να φορέσεις πάλι σήμερα, όταν τα έχεις φορέσει όλα ξανά και ξανά και θες κάτι διαφορετικό, χωρίς όμως να κάνεις πάλι έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ο πειραματισμός και η φαντασία είναι άλλωστε το πραγματικό μυστικό των γυναικών με απαράμιλλο στυλ ανά τον κόσμο, αυτό που τις καθιέρωσε και τους χάρισε μια θέση στην καρδιά και το instagram feed μας, ώστε να μπορούμε να τις παρατηρούμε και να τις θαυμάζουμε.

Φέτος το χειμώνα τα αξεσουάρ έρχονται ξανά στο προσκήνιο μιας και το κρύο είναι η τέλεια δικαιολογία για να φορέσουμε πολλά μαζί.

Ποια είναι όμως αυτά που θα φορέσουμε περισσότερο αυτήν την σεζόν; Βρήκαμε όλες τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν και τα αξεσουάρ που θα κάνουν update στη χειμερινή γκαρνταρόμπα!

1 Τα καπέλα

Από τα γούνινα καπέλα της Coach μέχρι τους δερμάτινους μπερέδες του Dior ένα είναι το σίγουρο το στυλ φέτος θα είναι ... επί κεφαλής. Μάλλινα και ζεστά, ultra chic και χαριτωμένα είναι ο ιδανικός τρόπος να μπείτε σε cozy χειμερινό mood, αλλά και να ανανεωθείτε για τις γιορτές.

 

 

 

 

2 Statement σκουλαρίκια

Τις τελευταίες σεζόν είναι μπροστά στις τάσεις και μας αρέσουν πολύ για το parisian chic αέρα που χαρίζουν στα look μας. Από χρυσό, ασήμι, με πολύχρωμες πέτρες ή αναπάντεχες γεωμετρικές φόρμες που θυμίζουν σύγχρονα γλυπτά, μίνιμαλ ή απόλυτα μαξιμαλιστικά στολίζουν το πρόσωπο μας και εντυπωσιάζουν. Με αυτά τα σχέδια ακόμα κι αν δεν είχες τρύπημένα αυτιά, οι οίκοι Céline, Stella McCartney, and Michael Kors θα σε πείσουν να αποκτήσεις.

 

 

 

 

3 Εντυπωσιακά παπούτσια

Kαι τι να τα κάνεις τα πολλά και ακριβά ρούχα όταν μπορείς να φορέσεις τα πιο ιδιαίτερα καιπωτότυπα παπούτσια με λάμψεις και sparkly λεπτομέρειες όπως οι μπότες του Saint Laurent και υπέροχα κομμάτια με στολισμένα με κρύσταλλα και 80s glam αισθητική;

 

 

4 Η office τσάντα

Eπανέρχεται και είναι ξανά απαραίτητη σε κάθε ενημερωμένη fashionista και κάθε on the go girl.

Πρακτική και ευρύχωρη, μια medium sized, δομημένη τσάντα είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για το χειμώνα στο γραφείο. Altuzarra, Dries Van Noten, and Gucci συνυπογράφουν.

 

 

 

 

5 Fur game

Λεπτομέρειες από συνθετική γούνα διακοσμούν τα πάντα, παπούτσια jackets, μανίκια και μπατζάκια και ενισχύουν την διάθεση για χουχούλιασμα.

 

 

 

6 Vintage γυαλιά

Ωράσεως με aviator σκελετό του σπασίκλα και ηλίου σε στυλ πεταλούδα (ναι θα τα φορέσουμε ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες για το extravagant στυλ τους), έχουν vintage αισθητική που κερδίζει τις εντυπώσεις.