Zara
Zara
VINTAGE ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ

«Τhe nerd»: H απόλυτη τάση στα γυαλιά οράσεως είναι το vintage


Tις τελευταίες σεζόν τα βλέπουμε παντού σε φωτογραφίες και καταστήματα.

ρετρό και vintage γυαλιά μυωπίας είναι το απόλυτο trend για σένα που είτε χρειαζόσουν γυαλιά, είτε δεν έχεις κανένα πρόβλημα όρασης αλλά θέλεις πολύ να τα φορέσεις για το στιλ τους.

Οι «σπασίκλες» της δεκαετίας του ΄80 και ΄90 επανέρχονται και αυτήν την φορά είναι τα πιο cool παιδιά που όλοι θέλουν στην παρέα. Πόσο αλλάζει η μόδα το πως βλέπουμε τον κόσμο; Τα άλλοτε συντηρητικά και ξεπερασμένα γυαλιά που μόνο η θεία και ο θείος σου φορούσαν, βρίσκονται σήμερα ανάμεσα στις τοπ τάσεις στα αξεσουάρ και η κάθε ενημερωμένη fashionista με parisian chic στυλ έχει ένα τουλάχιστον ζευγάρι μέσα στο συρτάρι της.

Πολλές από τις σταρ του μοντελινγκ απαρνήθηκαν για λίγο τις πιο θηλυκές πόζες και υιοθέτησαν την τάση, φορώντας τα πιο vintage γυαλιά μυωπίας. Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski είναι μόνο μερικές από αυτές.

 

\

 

 

 

 

 

 

 

Το αξεσουάρ αυτό είναι hot και ταιριάζει σε όλες. Ιδανικό για σοφιστικέ εμφανίσεις με πλεκτά ζιβάγκο και σακάκια, με καρό κοστούμια και μίντι φούστες. Από την άλλη ταιριάζει τέλεια με ψηλόμεσα τζιν παντελόνια, T-shirts, φούτερ και sneakers σε νεανικά και φρέσκα σύνολα.

Τολμήστε να τα δοκιμάσετε. Επιλέξτε ένα ζευγάρι μυωπίας με μεταλλικό aviator σκελετό, ολοστρόγγυλα, μικρά και τετράγωνα ή κοκάλινα και σε στυλ πεταλούδα. Ότι κι αν σας αρέσει είναι ένα από τα αξεσουάρ της σεζόν που θα ολοκληρώσει άψογα το κάθε λουκ σας.