Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
VIKTOR & ROLF

Νέο Flowerbomb Sugar Scrub – Εμπειρία αισθήσεων με υπέροχο άρωμα


Το flowerbomb εμπλουτίζει το τελετουργικό ομορφιάς του με ένα νέο sugar scrub σώματος.

Το ροζ χρώμα, η ζαχαρώδης υφή και το εθιστικό άρωμα Flowerbomb, συνθέτουν ένα προιόν ιδανικό για την απόλυτη οσφρητική εμπειρία που διεγείρει τις αισθήσεις.

Το νέο Flowerbomb Sugar Scrub παρουσιάζει πρωτοποριακή σύνθεση, καθώς χρησιμοποιείται μόνο αληθινή κρυσταλλική ζάχαρη και έλαια.

To scrub του οίκου Viktor & Rolf είναι το καλύτερο δώρο για αυτές τις γιορτές. Για όσες γνώριζαν και λάτρευαν το άρωμα του και για όσες θέλουν να το ανακαλύψουν.

Θηλυκό, αισθησιακό, λαχταριστό. Το νέο αυτό προιόν είναι σχεδιασμένο για απολέπιση σώματος με θεαματικά αποτελέσματα και οφέλη για την επιδερμίδα, ενώ της χαρίζει το iconic άρωμα του οίκου. Ένα εκρηκτικό μπουκέτο από λουλούδια και νότες πατσουλί και βανίλιας δένουν αρμονικά με την κρυσταλλική ζάχαρη και ξυπνούν συναισθήματα.

Με την εκλεπτυσμένη ζαχαρώδη υφή του αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, ενώ αφήνει μια σαγηνευτική μυρωδιά στην επιδερμίδα. Λάμψη και υπέροχο άρωμα σε ένα μικρό βάζο.

Σε πανέμορφη, luxurious συσκευασία σε ροζ απόχρωση και μπρονζέ καπάκι με το έμβλημα του οίκου και σκαλισμένο το όνομα του.

Το τέλειο δώρο για τις γιορτές που έρχονται.