Tuxedo dress: Το πιο θηλυκό φόρεμα της σεζόν έχει ανδρικό στιλ | 0 bovary.gr
Tuxedo dress: Το πιο θηλυκό φόρεμα της σεζόν έχει ανδρικό στιλ | 0 bovary.gr
TUXEDO DRESS

Tuxedo dress: Το πιο θηλυκό φόρεμα της σεζόν έχει ανδρικό στιλ


Θα φορούσατε ποτέ ένα φόρεμα που μοιάζει με μακρύ σακάκι; Φυσικά και θα το φορούσατε αφού είναι ένα από τα πιο θηλυκά φορέματα της σεζόν.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, στα βραβεία Emmy, η Ριζ Γουίδερσπουν ήταν μια από τις γυναίκες που «έκλεψαν» όχι απλώς την παράσταση, αλλά ολόκληρη τη βραδιά. Βραβεύτηκε για το ρόλο της στη σειρά Big Little Lies, εκφώνησε έναν από τους πιο πύρινους λόγους για τη γυναικεία δυναμικότητα και καταχειροκροτήθηκε. Όλα αυτά μέσα σε ένα φόρεμα που λίγους μήνες αργότερα θα γινόταν ΤΟ φόρεμα της σεζόν.

Η 41χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μπλε σκούρο, σατέν, κοντό φόρεμα με την υπογραφή της Stella MacCartney το οποίο ήταν σαν ένα πιο μακρύ σακάκι κουμπωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνει και να αγκαλιάζει το σώμα. 

Το tuxedo dress ή αλλιώς blazer dress έχει τη στόφα ενός ανδρικού σακακιού, αλλά τη θηλυκότητα ενός μίνι φορέματος. Είναι κλειστό στο πάνω μέρος και χάρη στο κοντό του μήκος το οποίο φτάνει πάνω από το γόνατο αναδεικνύει τα πόδια και τα κάνει να φαίνονται πιο ψηλά.

 

 

Το φόρεμα της χειμερινής σεζόν φοριέται κατά βάση σε βραδινές, επίσημες εξόδους (Hello Christmas parties!), αλλά μπορεί άνετα να γίνει κομμάτι και των καθημερινών σας εμφανίσεων. Πώς; Συνδυάζοντας το με ένα χοντρό (οπάκ) καλσόν, μπότες και ίσως κι ένα αξεσουάρ όπως ένα μπερέ. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι, αδιαμφισβήτητα, ένα από αυτά τα fashion items που είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα, ο πιο κουλ τρόπος να δείχνεις θηλυκή.  

 

 

apimages
apimages