Splashnews.com
Splashnews.com
16|11|2017 16:25
SHARE
ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ STYLISH

Αυτές είναι οικονομικές μπότες που φοράει η Μέγκαν Μαρκλ για τις οποίες μιλάει όλο το ίντερνετ


Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα ζευγάρι μπότες που θα αναβαθμίσει τις χειμερινές σου casual εμφανίσεις.  

Ο παροξυσμός με τα κομμάτια που επιλέγει η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι για τις καθημερινές της εμφανίσεις συνεχίζεται. Μάλιστα επειδή συχνά επιλέγει οικονομικά κομμάτια για τις εξόδους της, αυτά ξεπουλάνε μέσα σε λίγες ώρες. 

Το χειμερινό της στιλ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα tabloids, να δίνει έμπνευση και να γίνεται ανάρπαστο. Μετά από εκείνο το μπορντώ φόρεμα για το οποίο μιλούσαν όλοι, η Μέγκαν μας έδειξε τις απόλυτες καθημερινές μπότες για το χειμώνα οι οποίες τυγχάνει να είναι και οικονομικές. 

Τις φόρεσε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση στο Τορόντο του Καναδά, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κρατάει στρώμα μάλλον ήταν η στιγμή που πήγαινε (ή έφευγε) από το μάθημα γιόγκα. 

Καφέ με λεπτομέρειες από τζιν ύφασμα και δέρμα, φτάνουν και δένουν μέχρι τη μέση της γάμπας και είναι από αυτά τα κομμάτια που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσουν να σας βγάζουν ασπροπρόσωπη. Αυτό άλλωστε έχουν κάνει και για την ίδια τη Μέγκαν αφού τις τιμά σχεδόν κάθε χειμώνα. Πως μπορείτε να τις αποκτήσετε; 

Είναι από τη συλλογή ενός καναδέζικου brand ονόματι Kamik και παραγγέλνοντας τις από εδώ θα σας κοστίσουν 107,46 ευρώ.