Apimages
Apimages
SPIDER LASHES

Spider Lashes: Η Dior τάση προστάζει βλεφαρίδες πιο έντονες από ποτέ


Aν πάντα σου άρεσαν οι μακριές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο που κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα, αν πάντα η αγαπημένη σου φράση ήταν “λίγη μάσκαρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν” τότε αυτό το νέο trend θα σε ενθουσιάσει.

Τέρμα πια οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Φέτος οι βλεφαρίδες είναι πιο έντονες από ποτέ. Μετά το show του οίκου Dior που επέλεξε για το μακιγιάζ των μοντέλων του, πρόσωπο καθαρό από μεικ απ και χωρίς τεχνικές και φωτοσκιάσεις, αλλά μόνο τονισμένα μάτια και μυστηριώδες βλέμμα που μαγνητίζει, οι Spider Lashes είναι γεγονός. Βλεφαρίδες “αράχνες” με έμπνευση από τη δεκαετία των 60s και drama look που εντυπωσιάζει είναι τα βασικά σημεία του make up του Dior, πρόταση για την άνοιξη του 2018, που άνετα μπορείς να δοκιμάσεις και τώρα, αλλά ακόμα περισσότερο στις γιορτές που έρχονται.

Ο creative director και make up artist του κορυφαίου οίκου έβαψε τα μάτια των κοριτσιών που περπάτησαν στο catwalk με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Τόνισε το πάνω και κάτω βλέφαρο με μαύρο eyeliner σύριζα στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια εφάρμοσε μάσκαρα που μεγεθύνει και στην συνέχεια επανέλαβε με πολλά layers μάσκαρα για βλεφαρίδες πυκνές, με πλούσιο όγκο. Το ίδιο έκανε και στις κάτω για ένα edgy look.

Το αποτέλεσμα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό με μαξιμαλιστική διάθεση και εφέ που παραπέμπει σε γυναίκα αράχνη!

Δοκίμασε το σε κάθε περίσταση που θες να στρέψεις την πρόσοχή στο βλέμμα σου!