essence
essence
24|11|2017 15:02
SHARE
ESSENCE COSMETICS

Αυτόν τον Δεκέμβρη λάμψε με την νέα συλλογή μακιγιάζ της Essence


Αυτήν την φορά η χαριτωμένη και όμορφη Cosma, το animation που επικοινωνεί τα προϊόντα μακιγιάζ της παιχνιδιάρικης εταιρίας Essence επιστρέφει για να μας βάλει σε γιορτινή διάθεση.

Λίγο πριν αρχίσουν και επίσημα οι γιορτές αυτό που θέλουμε είναι η ακαταμάχητη λάμψη στο μακιγιάζ μας που να μας κάνει να δείχνουμε φρέσκες και απαστράπτουσες στο πάρτι!

Αφήστε μία υπέροχη λάμψη όπου κι αν πάτε! Τον Δεκέμβριο η essence γιορτάζει τα 15 της χρόνια με τη νέα trend edition “made to sparkle”, με προϊόντα στα οποία πρωταγωνιστούν οι μεταλλικές αποχρώσεις, το glitter εφέ και το παιχνίδισμα τους στο φως.

Ιδανική για τις επίσημες και βραδινές σας εμφανίσεις, η νέα αυτή συλλογή, ακολουθεί την τάση των metallics και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα πιο εντυπωσιακά looks και να τραβήξετε τα βλέμματα.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής κινούνται σε ρομαντικές και girly, παστέλ αποχρώσεις αλλά και χρυσαφένιο φινίρισμα που χαρίζει το υπέροχο αυτό sparkly τελείωμα.

Η Made To Sparkle trend edition της αγαπημένης εταιρίας περιλαμβάνει παλέτα πούδρας, highlighter, eye liner και κραγιόν σε υγρή μορφή με ροζ χρυσό χρώμα, ένα στιλάτο, μαύρο βελούδινο choker και σειρά βερνικιών που θα κάνει πάρτι στα άκρα σας!

Το υγρό highlighter σε σταγόνες σε βοηθά να ελέγξεις την ποσότητα που θα απλώσει στην επιδερμίδα και να τις χαρίσεις υπέροχους, διακριτικούς ροζ ιριδισμούς.

Τα δυο βερνίκια έρχονται, το ένα σε ροζ μεταλλιζέ απόχρωση και το top coat με εφέ που θυμίζει χρυσές παγέτες, για να έχεις το απόλυτο, γιορτινό μανικιούρ φέτος!

 

Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα στην φίλη σου, την αδερφή σου ακόμα και την μαμά σου, ενώ μπορείς πάντα να τα κρατήσεις μόνο για σένα!