YSL
YSL
30|11|2017 17:02
SHARE
YVES SAINT LAURENT

Το εμβληματικό highlighter Τouche Eclat του YSL σε νέα γιορτινή συσκευασία!


Το διάσημο στιλό λάμψης Touche Eclat του Υves Saint Laurent μεταμορφώνεται για την εορταστική περίοδο και έρχεται σε μια συλλεκτική έκδοση που εντυπωσιάζει και διεκδικεί μια θέση και στο δικό σου νεσεσέρ.

Το στυλό που αγαπήσαμε για την υπέροχη, αισθησιακή λάμψη που χαρίζει στο μακιγιάζ μας και το τελειοποιεί. Είναι αυτή η πινελιά που χαρίζει το shiny φινίρισμα που ήθελες για τα τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις που σαγηνεύουν. Το εμβληματικό highlighter προϊόν του διάσημου οίκου, είναι πιο λαμπερό από ποτέ και διατίθεται σε δύο αποχρώσεις με θερμούς και ψυχρούς τόνους βάσης: To Rose Lumiere1 και το Ivoire Lumiere 2  σε προκαλεί να γοητεύσεις και να γοητευτείς.

Σε νέα γιορτινή συσκευασία, με τρία αστραφτερά πυροτεχνήματα να διακοσμούν την εξωτερική του θήκη, είναι ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Θα κάνει την φίλη, την αδερφή ή την μαμά σου πολύ χαρούμενες και θα φέρει πραγματική λάμψη στα πρόσωπα τους.

Άπλωσε στα ζυγωματικά, το κόκαλο του φρυδιού, την μύτη και πάνω από τα χείλη. Κάνε το δικό σου και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου φορώντας το.