H χριστουγεννιάτικη σειρά των Messinian Spa είναι το τέλειο δώρο | 0 bovary.gr
H χριστουγεννιάτικη σειρά των Messinian Spa είναι το τέλειο δώρο | 0 bovary.gr
01|12|2017 12:54
SHARE
MESSINIAN SPA

H χριστουγεννιάτικη σειρά των Messinian Spa είναι το τέλειο δώρο


Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που είναι κοντά ή και κάποιες φορές, μακριά μας.

Με εκπληκτική συσκευασία, υπέροχο άρωμα, πλούσια υφή και πρώτη ύλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, τα Messinian Spa, υπογράφουν το gift set των γιορτών. 

Η σειρά ονομάζεται Christmas Limited Edition - Glamorous & Mysterious Scent και περιλαμβάνει αφρόλουτρο 300ml, γαλάκτωμα σώματος 300ml και hair & body mist 100ml.

Εχει πλούσιο, κομψό, μοντέρνο, γλυκό και σέξι άρωμα με νότες λουλουδιών. Μια τέλεια επιλογή για τις εορταστικές μέρες και νύχτες σας και ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας, που θα κάνει τις διακοπές τους πιο μαγικές!

Τα προϊόντα της εταιρίας Messinian Spa είναι όλα εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο. 

Για περισσότερες πληροφορίες Messinan Spa