Instagram/thestreetpie
Instagram/thestreetpie
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Oι signature τσάντες του 2017 που έκαναν όλο τον κόσμο της μόδας να θέλει να τις κρατήσει


Κάθε γυναίκα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την τσάντα της, αφού είναι ο προσωπικός αποθηκευτικός της χώρος. Ποια είναι τα επώνυμα σχέδια που σκαρφάλωσαν στην κορυφή για το 2017; 

Από τα sock boots του οίκου Balenciaga μέχρι τα logo t-shirts των Dior και Gucci, αυτή τη χρονιά,οι μεγάλοι οίκοι της μόδας ήρθαν πιο κοντά στο street style.  Τα trends έγραψαν τη δική τους ιστορία σε πασαρέλες και catwalks, αποτυπώθηκαν πάνω σε διάσημα street style look και, χάρη στα social media, έκαναν το γύρο του κόσμου. Με μια γρήγορη ματιά, μπορούμε να πούμε πως ήταν η χρονιά που λιγότερο ισχυρά label (αλλά με μεγάλη επιρροή στο Instagram), όπως το brand Cult Gaia, ανέβηκαν στην ίδια αρένα με μεγαθήρια όπως οι οίκοι Gucci και Dior.

Mετά τα επώνυμα fashion pieces με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα για το 2017, σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι πιο specific (συγχωρείστε με, «συγκεκριμένο» ήθελα να πω) και κυριολετικά χειροπιαστό.

Πολλές ήταν οι τσάντες που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, αλλά μόνο λίγες έμειναν να επιπλέουν με όλη τους τη δόξα στην επιφάνεια του στιλ και δεν «βυθίστηκαν» στον πάτο των fashion releases του 2017. 

Μοντέλα που χάρη στις σχεδιαστικές ικανότητες και δημιουργικότητα των καλλιτεχνικών διευθυντών του κάθε οίκου είχαν ένα σχήμα, ένα μέγεθος, ένα χρώμα, μια λεπτομέρεια ή και όλα αυτά μαζί που τράβηξαν την προσοχή του fashion friendly κοινού και έκαναν πάταγο μέσα στη χρονιά που σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε. Αυτές οι επώνυμες τσάντες κρατήθηκαν και έγιναν statement κομμάτι των καθημερινών ή βραδινών εμφανίσεων παντός είδους σελέμπτριτι, είτε αυτή ήταν είδωλο της μουσικής, είτε του κινηματογράφου, είτε του Instagram, είτε της ποπ κουλτούρας.  

Πρόσφατα, το Lyst.com, ένα από τα μεγαλύτερα online shops στο οποίο μπορείτε να βρείτε κάθε είδους brand, εξέδωσε τη λίστα με τις κορυφαίες 10 it bags της χρονιάς οι οποίες είχαν τα μεγαλύτερα ποσοστά αναζήτησης στο site. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.
 

Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. 

10. Η Binder Clip Bag τσάντα του brand Off-White (κοστίζει περίπου 1200 δολάρια)  

 

 

 

 

 

 

H Σελίν Ντιόν, η Μπιγιόνσε, η Ριάνα είναι μόνο μερικές από τις celebrities που την κράτησαν. 

9. H Bonsai Mini Bag του brand Simon Miller (κοστίζει περίπου 450 δολάρια) 

 

 

 

 

8. Η Elephant Bag του οίκου Loewe (κοστίζει, περίπου 1.750 δολάρια) 

 

 

 

 

7. H Arena Bag του οίκου Balenciaga (ναι, αυτή που μοιάζει με την τσάντα τοποθέτησης προϊόντων του ΙΚΕΑ και κοστίζει περίπου 1,479 δολάρια) 

 

 

6. To J'adior clutch του οίκου Dior  

 

 

 

 

5. H Dionysus Bag του οίκου Gucci (κοστίζει περίπου 4.485 δολάρια) 

 

 

4. Η Ark Bag του brand Cult Gaia (κοστίζει περίπου 370 δολάρια). 

 

 

 

 

3. H Nile Bag του οίκου Chloé (κοστίζει περίπου 2,520 δολάρια). 

 

 

 

 

 

2. Η Pierce Bag του brand JW Anderson (κοστίζει περίπου 1,733 δολάρια)

 

 

 

 

Και στην πρώτη θέση...

1. Η Marmont Bag του οίκου Gucci (κοστίζει περίπου 2.800 δολάρια).