GETTY
GETTY
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΡΑΓΙΟΝ

Δημιούργησε τα ωραιότερα make up looks μόνο με ένα κραγιόν


Το κραγιόν έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται και να χρησιμοποιείται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.

Η δύναμη του αυτή δεν γνωρίζει όρια στο μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η τέλεια απόχρωση, αυτή που ταιριάζει στα χρώματα της επιδερμίδας σας και αναδεικνύει το πρόσωπο σας. Αυτή τη φορά, όμως, το κραγιόν σας δεν περιορίζεται στα χείλη αλλά απαιτεί να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλα σημεία του προσώπου σας.

Στην ομορφιά μας αρέσει να σπάμε τους κανόνες.

Έτσι για τα party look μας, αυτές τις γιορτές, αλλά και για τις απλές, καθημερινές μας εμφανίσεις θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Με ένα μόνο κραγιόν θα κάνουμε το μακιγιάζ όλου του προσώπου και θα δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση.

Σε κάποιες περιπτώσεις και ανάλογα με την ένταση του χρώματος του κραγιόν αλλά και την υφή του, το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ θηλυκό και αισθησιακό, άλλοτε girly και νεανικό, και συχνά προχωρημένο και statement. Εφαρμόστε το σε όλα τα σημεία ή σε καθένα ξεχωριστά. Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για τις μέρες που βιάζεστε και πηγαίνετε από το γραφείο κατευθείαν για χορό και δεν έχετε μαζί σας όλο το νεσεσέρ, αλλά τα απολύτως απαραίτητα όπως κραγιόν, foundation και μάσκαρα.

 

GETTY
GETTY

Αφού απλώσετε την βάση στην συνέχεια όλα τα άλλα είναι πολύ απλά.

1 Απλώστε στο κινητό βλέφαρο του ματιού σας και σύριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Εφαρμόστε το απευθείας στο κέντρο του πάνω βλεφάρου και στην συνέχεια με ένα πινέλο σβήστε απαλά. Η ένταση του χρώματος καθορίζεται από την ποσότητα κραγιόν που θα απλώσετε

 

 

Extra Tip: Δοκιμάστε το με ένα έντονο χρώμα, υπογραμμίζοντας μόνο το κάτω βλέφαρο. Θα τονίσει τα μάτια σας και είναι μεγάλη τάση.

2 Απλώστε στα ζυγωματικά ένα απαλό καφέ ή κοραλλί κραγιόν και σβήστε προς τα πάνω και έξω με το πινέλο. Έτσι θα διαμορφώσετε το περίγραμμα και θα δώσετε διακριτικό χρώμα σαν να κάνετε countouring.

 

 

3 Εφαρμόστε ομοιόμορφα στα χείλη το κραγιόν που επιλέξατε. Αυτό ήταν, λίγη μάσκαρα και είστε έτοιμες!

4 Δοκιμάστε το με ροζ, φρέσκες berry αποχρώσεις, το καφέ κραγιόν που λατρεύαμε στα 90s και φούξια για ένα χαρούμενο pop αποτέλεσμα, ενώ το ανοιχτό μπεζ είναι ιδανικό για φυσικό smokey μακιγιάζ ματιών.