Instagram/redreidinghood
Instagram/redreidinghood
ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΛΕΙΔΙ

Το statement κομμάτι που μπορεί να φορεθεί και σαν μπλούζα και σαν φόρεμα


Τι χρειάζεται κανείς για να απολαύσει τις γιορτές με φόντο τον χειμωνιάτικο καιρό; Ενα σπίτι με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, λίγο κρασί και τη θαλπωρή που του προσφέρουν τα αγαπημένα του άτομα. Και όλα αυτά, ιδανικά, τυλιγμένοι μέσα σε ένα μεγάλο, ζεστό πουλόβερ. 

Οσες δεκαετίες κι αν περάσουν, όσα κομμάτια κι αν ανέβουν στην κορυφή των τάσεων, το χειμώνα -πάντα- θα ανοίγουμε το συρτάρι με τα μάλλινα και θα επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας πουλόβερ. Αυτά που, φορώντας τα, νιώθεις σαν κάποιος να σε έχει πάρει μια ζεστή αγκαλιά.

Το χειμώνα, ούτως ή άλλως, τα αγαπημένα μας κομμάτια αποκτούν χειμερινή διάσταση. Ζακέτες, σακάκια, ακόμα και μποτάκια επενδύονται με φλις ή γούνινες εσωτερικές στρώσεις προκειμένου να μας ζεστάνουν και να δώσουν στα καθημερινά μας λουκ τη χουχουλιάρικη νότα που χρειάζονται.  

Εμείς, φέτος, έχοντας αναλύσει σε βάθος τις τάσεις του φετινού χειμώνα, έχουμε αγαπήσει ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι. Τα ζεστά, μάλλινα, αλλά στην oversized εκδοχή τους, πουλόβερ. Γιατί; Προφανώς επειδή είναι ο ορισμός της άνεσης. Υστερα, επειδή μπορούν να φορεθούν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους και να αναδείξουν ένα look με φρέσκια ματιά και με βάση κανόνες του street style chic. 

Διαβάστε επίσης: Φόρα το πουλόβερ σου με 10 διαφορετικούς τρόπους - Για να είσαι κομψή

Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από τζιν, με κολάν και μποτάκια, με καλσόν και over the knee μπότες, ακόμα και πάνω από πλισέ φούστες και, αν το διατηρήσετε (πλένοντας το στις σωστές θερμοκρασίες κ.λπ.) μπορεί να γίνει διαχρονικό κομμάτι του καθημερινού σας στιλ. Εν τω μεταξύ, φορώντας ένα τέτοιο πουλόβερ, απαλλάσεστε από την ανάγκη του χοντρού μπουφάν (με ένα δερμάτινο είστε μια χαρά- να τα λέμε κι αυτά).

Και επειδή διανύουμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, τι πιο ιδανικό από το να επιλέξουμε ένα oversized πουλόβερ σε έντονο χρώμα. Κόκκινο, συγκεκριμένα. 

Οι fashion bloggers το έχουν ήδη αγαπήσει και τιμήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, τόσο σαν μπλούζα, όσο και σαν φόρεμα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως θα βρείτε το κομμάτι που θα πραγματοποιήσει τη στιλιστική σας φαντασίωση;  

Στα Zara θα βρείτε ένα από τα πιο όμορφα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς.

Χοντρή πλέξη, κοντή λαιμόκομψη, μακριά μανίκια. Βρείτε το εδώ  (39,95 ευρώ).