Tσόκερ το αμφιλεγόμενο -Αν είσαι φαν αυτό το άρθρο σε αφορά | 0 bovary.gr
Tσόκερ το αμφιλεγόμενο -Αν είσαι φαν αυτό το άρθρο σε αφορά | 0 bovary.gr
CHOKER NECKLACE

Tσόκερ το αμφιλεγόμενο -Αν είσαι φαν αυτό το άρθρο σε αφορά


Το τσόκερ είναι μια από τις μεγαλύτερες 90s επιστροφές.

Η δεκαετία του 1990 ήταν γεμάτη από ιδιαίτερα fashion pieces, αξεσουάρ, λεπτομέρειες αλλά και υφές που σε άλλες γυναίκες αρέσουν και άλλες ...πραγματικά τις μισούν. Μία από αυτές είναι και το choker necklace. Το πολύ στενό κολιέ, συνήθως από ύφασμα ή βελούδο, που φοριέται ψηλά στον λαιμό, σκέτο ή με κάποιο λαμπερό charm να το διακοσμεί είναι μια τάση που έχει επανέλθει και διχάζει.

Το κόσμημα λαιμοδέτης όσο κι αν δεν το πιστεύεις έχει τις ρίζες του πολύ πίσω στον χρόνο, χιλιάδες χρόνια πριν, ήδη στους πρώτους πολιτισμούς που δημιουργήθηκαν.

Αυτήν την σεζόν οι περισσότερες resort collections των διασημότερων οίκων όπως ο Dior, Chanel και Valentino, περιελάμβαναν τσόκερ που αγκάλιαζαν το λαιμό των μοντέλων και χάριζαν drama look και έναν εναλλακτικό ρομαντισμό.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και την wild πλευρά του.

Dior
Dior

Χρειάζεται πολλή προσοχή για να φορεθεί με στυλ και να δείχνει κομψό, από το είδος του μέχρι τα υπόλοιπα κομμάτια με τα οποία θα επιλέξεις να το συνδυάσεις, το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Love it ot hate it, το τσόκερ είναι ακόμα εδώ και αυτήν την φορά εκτός από μαύρο ύφασμα και βελούδο, κατασκευάζεται από χρυσό, ασήμι και στολίζεται με πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους, για να το φορέσετε στο λαιμό σας στις γιορτές και να εντυπωσιάσετε.

Έτσι βρήκαμε για εσάς τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε στις γιορτινές σας εμφανίσεις και να δώσετε μια έξτρα δόση glam.

Bershka

Asos

Rosantica, Farfetch

Topshop

Saint Laurent, Net-a-Porter

Kenneth Jay Lane, Net-a-Porter