Splash News
Splash News
12|12|2017 11:57
SHARE
ΜEGHAN MARKLE

Το μυστικό της Meghan Μarkle για ακαταμάχητη λάμψη στο πρόσωπο


H Meghan Markle θεωρείτο style icon ήδη από όταν έγινε γνωστή η σχέση της με το πρίγκιπα Xάρι πόσο μάλλον μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η Meghan φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο αγαπητό όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε όλον τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Γι’ αυτό και δεν είναι παράξενο το πως επηρεάζει τις δύο μεγάλες βιομηχανίες και πόσο οι γυναίκες θαυμάζουν την εντυπωσιακή, φυσική ομορφιά της, εκτός βέβαια από την δυναμική προσωπικότητα της.

Σε πολλές συνεντεύξεις και ερωτήσεις, η Meghan αλλά και η make up artist της, Lisa Potter Dixon, έχει αποκαλύψει μερικά από τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς της και τα μοιράστηκε με τις θαυμάστριες της. Αγαπάει το φυσικό, όμορφο μακιγιάζ με διακριτικές λάμψεις και χρησιμοποιεί highlighter σε κάθε της look. Ίσως αυτό είναι ο λόγος που το πρόσωπο της δείχνει πάντα τόσο όμορφο και λαμπερό, φρέσκο και νεανικό.

Οι λάμψεις είναι απαραίτητες για την ίδια και έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα συγκεκριμένο προϊόν και από την μέρα που το ενέταξε στην ρουτίνα ομορφιάς της, δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της. Και φυσικά επειδή και εμείς αγαπάμε της λάμψεις στο πρόσωπο θα ξεσηκώσουμε μερικά από τα tips της Meghan και θα υιοθετήσουμε κι εμείς την τάση στο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας το εκπληκτικό highlighter σε μορφή στυλό, Touche Eclat Υves Saint laurent!

YSL
YSL

Είναι ιδανικό για το μαλακό bronze smokey μακιγιάζ ματιών, αφού χαρίζει το απαραίτητο φως στα σημεία, όπως η εσωτερική γωνία του ματιού, το τόξο του φρυδιού και φυσικά στο κόκαλο πάνω από τα ζυγωματικά. Η Μέγκαν το χρησιμοποιεί διαρκώς για να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και να κλέψει τις εντυπώσεις με το sun kissed λουκ της επιδερμίδας της. Είναι γνωστό πως δεν προτιμάει την βαριά κάλυψη και το foundation καθώς δεν της αρέσει να κρύβει τις φακίδες της. Ακόμα πιστεύει πως με μερικές πινελιές από το Touche Eclat, κάνει το βλέμμα της να δείχνει πιο ανοιχτό -ιδανικό για τις φορές που η όμορφη ηθοποιός έχει γύρισμα μέχρι το ξημέρωμα-. To νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας διαθέτει υπέροχο δέρμα και αληθινή φυσική ομορφιά, παρόλα αυτά της αρέσει το μακιγιάζ και καταφέρνει τα πιο ντελικάτα και κομψά make up looks. Aν αυτό είναι το μυστικό μιας μέλλουσας πριγκίπισσας τότε ναι, θα την μιμηθούμε και μπορεί ο πρίγκιπας να μην είναι πλέον διαθέσιμος, το Τouche Eclat Υves Saint Laurent όμως είναι!