GETTY
GETTY
HAIR ACCESSORIES

Tα αξεσουάρ μαλλιών πλέον μοιάζουν με αληθινά κοσμήματα και είναι τέλεια για τις γιορτές


Και αυτήν την σεζόν πολλοί από τους πιο διάσημους σχεδιαστές θέλησαν να στολίσουν τα μαλλιά των μοντέλων στα shows τους με τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Μόνο που φέτος δεν αρκέστηκαν σε μια απλή μαύρη κορδέλα που αποπνέει μια διακριτική δόση θηλυκότητας και στολίζει τα μαλλιά με μίνιμαλ και προσγειωμένο τρόπο, αλλά προτίμησαν πιο έντονα, πομπώδη αξεσουάρ που θυμίζουν καρφίτσες και παλιά κοσμήματα που ξεθάφτηκαν μετά από χρόνια, από ένα ξεχασμένο θησαυρό που ήρθε απότομα στο φως. Πολύτιμα πλουμίδια που μοιάζουν να μην έχουν βγει ξανά στον κόσμο, σπάνια και σκαλισμένα με λεπτομέρεια. Χρυσαφένιες στέκες και κορδέλες που αναπαριστούν λουλούδια, αλλά και ιδιαίτερα headbands με απλικάρισμένες πέτρες και στολίδια. Σπάνιας ομορφιάς κομμάτια επαναφέρουν τον μαξιμαλισμό του αυτοκρατορικού στυλ και επιβάλλουν να τα φορέσουμε με ύφος βασίλισσας.

Και θα το κάνουμε σίγουρα, αφού οι γιορτές που πλησιάζουν είναι η καλύτερη ευκαρία και αφορμή για έξτρα δόσεις glam. Elie Saab, Dolce & Gabbana είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους οίκους που πρότειναν και για φέτος αξεσουάρ μαλλιών έξω από τα συνηθισμένα, όπως π.χ μια oversized κορώνα!

 

Το σίγουρο είναι πως αν δοκιμάσεις να στολίσεις τα μαλλιά σου με hair accessories σαν αυτά θα εντυπωσιάσεις στα πάρτι. Ακόμα αν σου αρέσουν τα DIY και οι κατασκευές, μπορείς να διακοσμήσεις τις πλεξούδες σου ή οποιοδήποτε άλλο χτένισμα και να το κάνεις ακόμα και μόνη σου χωρίς πολλά έξοδα, μετατρέποντας μια παλιά καρφίτσα σε κοκαλάκι ή στολίζοντας μια απλή κορδέλα, κολλώντας τα στολίδια που σου αρέσουν με ένα πιστολάκι σιλικόνης. Όπως και να έχει, ότι κι αν επιλέξεις, τα αξεσουάρ μαλλιών είναι must και θα προσθέσουν πολυτέλεια και ρομαντισμό στις εμφανίσεις σου!

 

 

 

 

 

Apimages
Apimages