Urban Decay
Urban Decay
URBAN DECAY

Η Urban Decay αναλαμβάνει το μακιγιάζ των χειλιών σου με δύο νέες limited edition συλλογές


H Urban Decay, το brand με τα πιο σύγχρονα και cool προιόντα make up ξαναχτυπά!

Αυτήν την φορά η αγαπημένη εταιρία θέλει να χρωματίσει τα χείλη μας με τις πι εντυπωσιακές αποχρώσεις, ιδανικές για ακαταμάχητα θηλυκές εμφανίσεις και φυσικά για τις γιορτές.

Και θα το πετύχει με το Little Vices, γιατί ένα Vice δεν είναι ποτέ αρκετό. Αυτό το σετ κυκλοφορεί σε limited edition με deluxe δείγματα πέντε εθιστικών αποχρώσεων του Vice Lipstick -συμπεριλαμβανομένης μιας νέας απόχρωσης και δύο αποκλειστικών. Πειραματιστείτε με μια υπέροχη γκάμα χρωμάτων, από φωτεινά μέχρι ουδέτερα, σε τρία φινιρίσματα (κρεμώδες, ματ και μεταλλιζέ). Η αποκλειστική UD τεχνολογία Pigment Infusion System εξασφαλίζει απίστευτο χρωματικό αποτέλεσμα και εξαιρετικά κρεμώδη αίσθηση και υφή.

Κάθε απόχρωση διατίθεται σε μια μικρότερη εκδοχή της πολύπλευρης θήκης του Vice Lipstick. Αυτή τη φορά, έρχονται σε θήκη χρυσή, με μαύρη βάση. Όπως και στο κανονικό μέγεθος του Vice Lipstick, η σφαίρα του κραγιόν, σε σχήμα σταγόνας, προσφέρει ακριβέστατη εφαρμογή, κάθε φορά.

Urban Decay
Urban Decay

Από την άλλη η Urban Decay παρουσιάζει με το Little Liquid Vices, ένα σετ που σίγουρα θα γίνει η νέα σας αδυναμία. Αυτό το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και περιλαμβάνει deluxe δείγματα τεσσάρων εθιστικών αποχρώσεων του Vice Liquid Lipstick.

Το μεγάλο της προτέρημα; Η αδιάβροχη και εξαιρετικά σταθερή σύνθεση της Urban Decay προσφέρει απίστευτα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, εξαιρετική αίσθηση άνεσης, και φοβερά μεγάλη διάρκεια.

Κάθε απόχρωση διατίθεται σε μια μικρότερη εκδοχή της θήκης κανονικού μεγέθους του Vice Liquid Lipstick, με χρυσαφένιες νότες και καπάκι στο χρώμα του μεταλλικού γκρι. Το έξτρα μακρύ, πεπλατυσμένο, σπογγώδες απλικατέρ, εξασφαλίζει κάθε φορά υπέροχη, ομοιόμορφη εφαρμογή. Το επίπεδο άκρο του παρέχει πλήρη κάλυψη με ένα μόνο πέρασμα, ενώ η λεπτή μύτη σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ακρίβεια το περίγραμμα, γι’ αυτό είναι ιδανική για σημεία όπως οι γωνίες των χειλιών και η καμπύλη του άνω χείλους.

Σε αυτές τις γιορτές το μακιγιάζ των χειλιών μας είνα δώρο από την Urban Decay που με αυτές τις δύο μοναδικές limited edition συλλογές δημιουργεί τα πιο αισθησιακά λουκ που θα μας κάνουν να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα την ώρα που θα μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου και πριν δώσουμε το πρώτο φιλί του νέου έτους. 4...3...2...1...

Urban Decay
Urban Decay