splashnews.com
splashnews.com
14|12|2017 09:40
SHARE
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

H Υolanda Hadid φόρεσε το μοναδικό παντελόνι που λείπει από τη ντουλάπα σου


«Δέκα κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της». 

Το ίντερνετ είναι γεμάτο από λίστες με τα διαχρονικά fashion pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας και συνήθως μέσα σε αυτές θα βρείτε κομμάτια όπως το λευκό πουκάμισο, το μικρό μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι μυτερές γόβες κ.α. Με άλλα λόγια, fashion items που όντως είναι κλασικά και μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως χρονιάς, σεζόν και τάσεων αφού μια κατηγορία από μόνα τους. Άλλωστε, ο χρόνος έχει δείξει πως όσο και να μεταβάλλονται ή ανακυκλώνονται οι τάσεις αυτά θα μένουν εκεί, σταθερά, πάνω στο θρόνο τους να κυβερνούν το σύμπαν της μόδας.

Πολύ ωραία. Και τώρα έχω μια ερώτηση: Γιατί ποτέ κανείς (κανείς όμως ή μάλλον καμία) δε σκέφτηκε να συμπεριλάβει στη λίστα το δερμάτινο παντελόνι; Οχι οποιοδήποτε δερμάτινο παντελόνι (πλέον κυκλοφορούν και ένα σωρό εκδοχές στις η αισθητική είναι απούσα), αλλά το ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι. 

Το είδαμε φορεμένο από τη Yolanda Hadid (τη μητέρα των αδελφών Hadid) σε μια κάζουαλ βραδινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη. Αποκάλυψη. Δηλαδή έπρεπε να το φορέσει η Yolanda Hadid για να μάθουμε την ύπαρξή του;  

 

 

Πόσο σικ; Πόσο 80's αλλά και hot right now ταυτόχρονα; Και πόσο άψογα το έχει συνδυάσει; Η 53χρονη και πρώην μοντέλο επέλεξε navy cropped jacket, σκούρο μπλε ankle boots και γκρι velvet clutch. 

 

splashnews.com
splashnews.com

Φυσικά δεν χρειάζεται να είστε μοντέλο (ούτε καν πρώην μοντέλο) για να σας πηγαίνει το συγκεκριμένο παντελόνι. Χάρη στο ότι είναι ψηλόμεσο κoλακεύει και δίνει ύψος στο πόδι.  

Το συγκεκριμένο σχέδιο κλείνει με κουμπιά πράγμα που του δίνει μια ακόμα πιο vintage αίσθηση.  

Φυσικά, σκοπός μας δεν είναι να σας δημιουργήσουμε ανάγκες που δεν έχετε (είμαστε σίγουρες ότι έχετε μια πλήρη ντουλάπα τόσο από τζιν, όσο και από παντελόνια), αλλά αν -αν λέμε- πέσετε ποτέ πάνω σε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο, κάντε τον κόπο να το δοκιμάσετε (και μετά στείλτε μας τη διεύθυνση ή το link του μαγαζιού-το ψάχνουμε κι εμείς!). 

splashnews.com
splashnews.com