shutterstock
shutterstock
15|12|2017 08:10
SHARE
TATTOO TREND

Tο απροσδόκητο σημείο στο οποίο όλοι θα κάνουν τατουάζ το 2018


Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα (καινούργιο) τατουάζ μέσα στο 2018; Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει να μάθετε και ποια θα είναι η τάση που θα επικρατήσει σε αυτά τη νέα χρονιά.   

Από τότε που το τατουάζ έγινε mainstream και άρχισε να αποτελεί έναν εύγλωττο τρόπο να δηλώσει κανείς ένα κομμάτι της προσωπικότητας ή των βιωμάτων του, πλέον, τα άτομα που έχουν μείνει χωρίς τατουάζ δε φτιάχνουν ούτε ποδοσφαιρική ομάδα. 

Η αγάπη για τη συγκεκριμένη τέχνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε τα άτομα που επιλέγουν να το κάνουν να ανέχονται τον πόνο ο οποίος ειδικά σε σημεία που το δέρμα είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο είναι αρκετά οξύς.Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που υπάρχει έντονα στη ζωή μας και, όλα δείχνουν ότι, θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2018. 

Το Pinterest δημοσίευσε μια πλήρη λίστα με τα trends που θα κυριαρχήσουν το 2018 η οποία ξεκινάει από μόδα, ομορφιά και διατροφή και φτάνει μέχρι χόμπι και τρόπους ευεξίας. Μέσα σε αυτά είναι και το σημείο του σώματος που όλοι ψάχνουν για να πάρουν έμπνευση για τα επόμενα τους τατουάζ. 

Μπορεί να μην είναι κάτι φοβερά καινούργιο, αλλά με την αναζήτηση τους στο Pinterest να έχει αυξηθεί 252%, τα τατουάζ που πρόκειται να δούμε πιο πολύ μέσα στο 2018 είναι μικρά σε μέγεθος (ή γραμματοσειρά αντίστοιχα)  και γίνονται στα δάχτυλα των χεριών. 

Πρόκειται για μια κομψή και μίνιμαλ επιλογή. Και, επιπλέον, αρκετά βολική για όσουν θέλουν να κάνουν ένα τατουάζ, αλλά με διακριτικό σχήμα, μέγεθος και τύπο. 

Εσείς θα το δοκιμάζατε;