Photo: Mάριος Κουρουνιώτης
Photo: Mάριος Κουρουνιώτης
HONDOS CENTER

Tα ωραιότερα δώρα των κορυφαίων οίκων, στα Hondos Center


Νότες των κορυφαίων οίκων ομορφιάς Gucci, Hugo Boss, Chloe & Calvin Klein κρύβονται μέσα στα εορταστικά σετ, συνθέτοντας την μελωδία των Χριστουγέννων.

Οι κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς δίνουν το ρυθμό στα φετινά Χριστούγεννα και έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους μας δεν τα έχουμε ανακαλύψει ακόμη!

Στα καταστήματα Hondos Center, που φέτος συμπληρώνουν 50 χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, θα ανακαλύψετε υπέροχα δώρα και σαγηνευτικές μυρωδιές που θα διεγείρουν όλες σας τις αισθήσεις.

Συγκεκριμένα σας κάνουν 50 δώρα από όλους τους οίκους.

Όλη η πολυτέλεια των Χριστουγέννων κρύβεται στις εορταστικές συσκευασίες των κορυφαίων αρωματικών οίκων Gucci, Hugo Boss, Chloe & Calvin Klein. Τα αγαπημένα μας προϊόντα τυλίγονται με χρυσόσκονη και χρωματιστές κορδέλες και μας προσκαλούν να τα ανακαλύψουμε και να τα προσφέρουμε δείχνοντας την αγάπη μας σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας.

Cucci
Cucci

Τα εορταστικά πακέτα δώρων συνδυάζουν τα αγαπημένα μας αρώματα με Body Lotion, Shower Gel, After Shave Balm ή Deo Stick σε πρακτικές συσκευασίες ταξιδιού.

Επιπλέον, οι οίκοι Shiseido και Dolce & Gabbana με τις ανανεωμένες σειρές περιποίησης και μακιγιάζ, παρουσιάζουν ακόμη περισσότερες προτάσεις με χριστουγεννιάτικες παλέτες μακιγιάζ πασπαλισμένες με glitter αλλά και γιορτινά κόκκινα κραγιόν για τις πιο εντυπωσιακές μας εμφανίσεις.

Σας προσκαλούμε στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς για να ανακαλύψετε σαγηνευτικές μυρωδιές σε υπέροχα πακέτα δώρων, που θα διεγείρουν όλες σας τις αισθήσεις και θα δώσουν χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Hondos Center με πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις και extra λάμψη, παρέα με τις πιο ξεχωριστές νότες των κορυφαίων οίκων ομορφιάς.

Photo: Mάριος Κουρουνιώτης
Photo: Mάριος Κουρουνιώτης