Zara
Zara
FASHION TRENDS 2018

Αυτά είναι τα street style trends του 2018 που θα βλέπουμε παντού


Η μόδα της χρονιάς που φεύγει μας συνεπήρε με την τόλμη και κομψότητα της. Η μόδα όμως της χρονιάς που έρχεται θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Και είναι αλήθεια πως το πραγματικό στυλ είναι αυτό που γεννιέται στους δρόμους. Στους δρόμους των πιο μεγάλων λεωφόρων των μητροπόλεων της μόδας, εκεί που τα γνήσια κορίτσια της μόδας αποδεικνύουν καθημερινά πως το στυλ μπορεί να έχει προσωπικότητα και να τα λέει όλα. Λατρεύουμε να μαθαίνουμε πρώτες όλα τα νέα trends και να τα μοιραζόμαστε μαζί σας, για να είστε ενημερωμένες και πάντα in fashion. 

Ξέρουμε ήδη τα must have για το 2018 και δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ενδιαφέρουν.

Πολλά στοιχεία τα είδαμε ήδη από τα runways και shows των κορυφαίων οίκων. Απ’ ότι φαίνεται η κομψότητα και το άνετο στυλ θα κυριαρχήσουν και δεν μπορούμε να μην χαρούμε με μια τέτοια είδηση. Mε αυτά θα δημιουργήσουμε ανεπανάληπτα λουκ για κάθε μέρα και κάθε περίσταση. Αυτά είναι τα 9 street style trends της χρονιάς που έρχεται.

 

1 Οι μπερέδες

Τα cute και sofisticated καπέλα που σε μεταμορφώνουν με μια κίνηση στο απόλυτο parisian girl θα είναι hot και το 2018. Αν δεν έχεις ήδη έναν ήρθε η ώρα να αποκτήσεις, ώστε ο νέος χρόνος να σε βρει εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για άψογο στυλ.

 

2 Μανία με τα Logos

Τα λογότυπα κορυφαίων brands αλλά και προσωπικά moto και μηνύματα είναι στις τοπ αναζητήσεις και λογικό αφού χαρίζουν ρετρό 90s αισθητική σε κάθε σύνολο.

 

3 Διακοσμημένα παπούτσια

Ο μαξιμαλισμός κάνει πάρτι και υπέροχα στολίδια, κεντήματα, πέρλες, πολύχρωμες πέτρες, διακοσμούν κάθε είδους παπούτσια. Έτσι όλα τα βλέμματα στρέφονται στα πόδια σας, που εντυπωσιάζουν.

 

 

 

4 Διάφανες κάλτσες

Το 2017 ήταν η χρονιά που το δίχτυ επικράτησε σε κάλσον και καλτσάκια, ωστόσο το νέο χρόνο η διαφάνεια φτάνει στα άκρα μας και συγκεκριμένα τα κάτω για να αποτελέσει μια ιδιαίτερη και αισθησιακή λεπτομέρεια στο look μας.

 

 

5 Τα έντονα σκουλαρίκια

Μεγάλα και εντυπωσιακά, τα σκουλαρίκια θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και να κοσμούν με τον πιο chic τρόπο τα αυτιά και το πρόσωπο μας.

 

 

 

6 Σκισίματα σε φούστες

Η νέα μεγάλη τάση θέλει αβυσσαλέα σκισίματα στο πλάι της φούστας, να αφήνουν υπονοούμενα θηλυκότητας, είτε αυτή είναι μίντι, είτε σε στενή αλλά και φαρδιά γραμμή.

 

 

 

7 Λουστρίνι και πλαστικό

Το γυαλιστερό και glossy εφέ που χαρίζουν τα υφάσματα αυτά απογειώνει κάθε outfit. Λουστρίνι, βινύλ και pvc ντύνουν πανωφόρια και αξεσουάρ και κλέβουν τις εντυπώσεις.

 

 

 

8 Μακριά layers

To layering είναι μια σούπερ στιλάτη μέθοδος με πολλές διαφορετικές στρώσεις ρούχων. Αυτή τη χρονιά θα την υιοθετήσουμε φορώντας μακριά πουκάμισα κάτω από το γόνατο, σακάκια και θα κάνουν με ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

 

9 Φαρδιά μπατζάκια

Οι φαρδιές γραμμές στα παντελόνια είναι huge τάση για το 2018. Χαρίζουν άνεση και απαράμιλλο στυλ.