Το παλτό από τα Zara που η Vogue έβαλε στη λίστα με τα must της σεζόν | 0 bovary.gr
Το παλτό από τα Zara που η Vogue έβαλε στη λίστα με τα must της σεζόν | 0 bovary.gr
ZARA ΠΑΛΤΟ

Το παλτό από τα Zara που η Vogue έβαλε στη λίστα με τα must της σεζόν


Ψάχνοντας για το παλτό που θα μας συνοδεύσει στις χριστουγεννιάτικες εξόδους, βρήκαμε το ιδανικό και μάλιστα με την έγκριση της Vogue. 

Έχοντας κάνει τον τίτλο του συνώνυμο της μόδας (και εννοούμε ο,τι συμπεριλαμβάνει ο όρος μόδα), όταν λέει κάτι η Vogue είναι σαν να το λένε οι Επτά Σοφοί της αρχαιότητας. Όλοι θα ακούσουν χωρίς να φέρουν κάποια αντίρρηση (ούτε καν κάποιο επιχείρημα).

Παραμένοντας πιστή στο όραμά της να μας δίνει τις καλύτερες fashion προτάσεις του πλανήτη, η Vogue δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις. Ετσι, οι fashion editors του περιοδικού δε θα μας προτείνουν ποτέ το value for money ή το οικονομικό και με κάποιο τρόπο ποιοτικό που μπορείς να κάνεις την υποχώρηση να φορέσεις. Οχι. Ποτέ. Καμία σχέση. Για τη Vogue δεν υπάρχει αυτό που λέμε «οικονομική κρίση».  


Θα δείξουν κατευθείαν αυτά που θεωρούν top of the top και δείγματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας κι ας κοστίζουν ένα μισθό (τουλάχιστον είναι ειλικρινείς). Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Γιατί η φετινή λίστα με τα καλύτερα παλτό της γιορτινής σεζόν μας επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ένα παλτό από τα Ζara. 

Πρόκειται για ένα μαύρο πλεκτό παλτό με πούλιες που κάνουν ασημένιες αντιθέσεις και λάμψεις. Απλό και καθημερινό δε το λες. Εκκεντρικό; Ναι. Σικ; Πάλι ναι. Τέλειο για τις γιορτές; Σαφώς.

Όμορφο, οικονομικό και με την έγκριση της Vogue. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο στο site του καταστήματος και κοστίζει 59,90 ευρώ. Καλό είναι να έχετε υπ' όψιν όμως ότι από τη στιγμή που βρίσκεται στη λίστα της Vogue αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Οπότε πράξτε αναλόγως.