Zara
Zara
ΝΤΥΣΙΜΟ

Τα 6 κομμάτια που δείχνουν το ντύσιμό σου ακριβό χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία


Οι περισσότερες γυναίκες λίγο πολύ περιποιούνται τον εαυτό τους και ασχολούνται με το στυλ τους.

Αυτό που θαυμάζουμε συνήθως σε μια γυναίκα με ωραίο στυλ που θα συναντήσουμε τυχαία στον δρόμο, είναι η κομψή της εμφάνιση που βασίζεται όχι μόνο σε έναν άρτιο συνδυασμό ρούχων, υφασμάτων και χρωμάτων αλλά και στην εντύπωση του αψεγάδιαστου συνόλου που δημιουργεί. Η εντύπωση αυτή διαμορφώνεται από ένα ή παραπάνω κομμάτια στο outfit που φαίνονται ακριβά και καλής ποιότητας, σαν να τα αγόρασε μόλις και τα φόρεσε για να βγει. Όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Κι αν αναρωτιέσαι πως το κάνει εκείνη και θες να το πετύχεις κι εσύ, αλλά δεν στο επιτρέπει το budget σου, μάθε πως γίνεται !

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά έξοδα για να δείχνει το στυλ σου luxurious. Αρκούν μερικά κομμάτια κλειδιά για να το πετύχεις. Κλασικά κομμάτια που πάντα, μα πάντα, θα φαίνονται ακριβά και θα αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας. Διαχρονικά κομψά, safe και μίνιμαλ, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα άλλα ρούχα της ντουλάπας τους και να τα αναβαθμίζουν όποιο κι αν είναι ο σύνολο που θα δημιουργήσεις, όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάς.

Ανεξάρτητα από την εποχή και την χρονιά, υπάρχουν ρούχα που δημιουργούν αυτό το polished εφέ που θέλουμε για να δείχνει το στυλ μας μελετημένο και πάντα άψογο. Από ένα καλό παλτό μέχρι μια διαχρονική tote τσάντα, αυτά τα must have -σε αντίθεση με ρούχα και αξεσουάρ με logos κορυφαίων οίκων που μαρτυρούν πόσα χρήματα έχεις δαπανήσει- θα σε αναδείξουν σε master του στιλ. Αρκεί ένα από αυτά κάθε φορά ή σε συνδυασμό. Ένταξε τα στην καθημερινότητα σου!

 

Zara
Zara

1 Η tote

Επενδύστε σε μια δερμάτινη tote τσάντα με μίνιμαλ ύφος και χρώματα. Μια καλή και πρακτική τσάντα μπορεί να απογειώσει κάθε σύνολο.

 

 

2 Το λευκό πουκάμισο

Το δανεισμένο από την αντρική γκαρνταρόμπα ρούχο είναι ιδανικό για εμφανίσεις που φαίνονται πολύ προσεγμένες. Για office look και όχι μόνο είναι σίγουρα ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναίκα.

 

 

 

#trend #fashion #fashionista #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana (@fashion_viadi) στις 8 Οκτ, 2017 στις 1:02 μμ PDT

 

3 Το tailored πανωφόρι

Το παλτό σε κλασική γραμμη και με μήκος είναι ultra chic και ικανό να δώσει χαρακτήρα στο πιο απλό και casual ντύσιμο. Ρίξτε το στους ώμους και περπατήστε με αυτοπεποίθηση.

 

 

4 Οι μπότες με τακούνι

Ένα ζευγάρι μπότες από δέρμα και άνετο τακούνι θα κάνουν απόσβεση και τα τις έχετε για πολλά χρόνια. Αναβαθμίζουν άμεσα την εμφάνιση σας ενώ χαρίζουν ύψος.

 

 

5 το κασμιρένιο πουλόβερ

Το κασμίρ είναι μοναδικό ύφασμα και εντυπωσιάζει. Eπιλέξτε ένα oversized ζιβάγκο σε χρώμα όπως navy blue, κρεμ, ταμπά, ή γκρι που αφήνουν θετική εντύπωση.

 

 

6 Το μεταξωτό slip dress

Αιθέριο, feminine, φινετσάτο το slip dress αλλά και η μεταξωτή μίντι φούστα, αναδεικνύουν την σιλουέτα και αποκαλύπτουν την θηλυκή σου πλευρά. Σε βουργουνδί, emerald πράσινο και άλες βαθιές αποχρώσεις είναι ονειρεμένα.

 

 

#trend #fashion #fashionista #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana (@fashion_viadi) στις 8 Οκτ, 2017 στις 1:02 μμ PDT