splashnews.com
splashnews.com
ΠΛΕΚΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ

H Gigi Hadid φόρεσε αυτό το πλεκτό ζιβάγκο από τα H&M που πηγαίνει με όλα


Ποιος χρειάζεται τις Εβδομάδες Μόδας όταν υπάρχει η Gigi Hadid;

Οτι η Gigi Hadid είναι φαν του street style είναι γνωστό. Ότι μπορείτε να αντιγράψετε τα λουκ της χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία το γνωρίζατε;

Το 22χρονο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάζει luxury pieces με οικονομικά κομμάτια με ένα τρόπο που κάνει την κάθε εμφάνιση, ακόμα και την πιο απλή, άξια στιλιστικής ανάλυσης. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται με κομμάτια από street wear brands ή οικονομικές αλυσίδες ρούχων. 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το puffer jacket από τα H&M που φόρεσε η Gigi Hadid και κοστίζει κάτω από 50 ευρώ

Το ίδιο έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα, σε μία από τις καθημερινές της εξόδους στη Νέα Υόρκη. Σε αυτό το fashion moment, πρωταγωνιστής είναι η συνθετική γούνα στο αγαπημένο της χρώμα, το κίτρινο. Μέσα από αυτή όμως, αν αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε να φοράει ένα ανοιχτό καφέ, πλεκτό ζιβάγκο και ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν. 

 

 

Στο πλεκτό ζιβάγκο θα εστιάσουμε σήμερα το οποίο είναι από τα H&M. Πρόκειται γι' αυτό το κομμάτι το οποίο έχει μανίκια με φαρδύ τελείωμα, μαλακή υφή ενώ χάρη στο ουδέτερο, γήινο χρώμα του μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε και για οποιαδήποτε περίσταση και κοστίζει 59.99 δολάρια.  

Μετά από έρευνα, ανακαλύψαμε ότι στα ελληνικά H&M δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος κωδικός. Ευτυχώς, υπάρχουν όμως κομμάτια εξίσου ευέλικτα, ευκολοφόρετα, σικ και οικονομικά που μπορούν να δώσουν έναν σοφιστικέ τόνο στα κάζουαλ λουκ σας. Επιλέξαμε 3 από αυτά. 

Μοχέρ ζιβάγκο με μακριά μανίκια 

 

Βρείτε το εδώ, 49,99 ευρώ 

2. Μάλλινο πουλόβερ 

Bρείτε το εδώ, 39,99 ευρώ 

3. Μοχέρ πλεκτό με μανίκια balloon 

 

Βρείτε το εδώ, 59,99 ευρώ